Uitati de ger imbracate in cojoace imblanite La Moda!

Stim ca o zi in care ninge linistit si zapada se asterne peste tot ii place oricui, atunci cand sta cu o ciocolata calda in mana, imbracata in cel mai pufos plovaras si o priveste de pe geam, dar atunci cand trebuie sa te confrunti cu ea, nu vei mai fi asa incantata de ger si de viscol si cu siguranta vei avea nevoie de un cojoc imblanit dintr-un material foarte gros care sa iti fie aliat.
cojoace-de-blana-calduroase



Modelul de cojoc imblanit pe care magazinul de haine online Haine De Vis ti-l propune este unul foarte calduros, cu interiorul complet captusit cu o blanita foarte pufoasa, astfel incat sa nu simti gerul si sa il poti purta in atatea combinatii cati fulgi de zapada vezi, fiind foarte versatil si comod. Acest cojocel la moda il poti asorta la orice tinuta, de la casual la office si elegant. Este prevazut cu gluga si este disponibil in doua culori clasice, negru si bej, ca tu sa poti fi fashionable chiar si cand temperaturile scad sub pragul inghetului. 


 


cojoace-de-blana-calduroase3


 


Echipa din spatele magazinului de haine online Haine De Vis nu sta degeaba, ci a pregatit pentru tine cele mai cool modele de geci si paltoane! Au creeat o serie de modele de geci de dama cool, in tendinte, pe care tu sa le poti purta oricand, fiind ideale in orice imprejurare si pe care sa le poti combina si adapta stilului tau vestimentar. In plus, fiecare dintre modelele de geci, paltoane si cojocele are un croi modern, care sa iti puna in valoare silueta si sa se asorteze usor cu garderoba ta.


 


cizme-eschimos-blanoase-modlet


 


Completeaza tinuta termo-rezistenta 🙂 cu o pereche de cizme de eschimos, am povestit despre cat de calduroase si la moda sunt anul acesta aici, le poti cumpara de pe Modlet sau DePurtat!


 


Cand porti cizme eschimos frigul nu mai conteaza
Si astfel, cand porti cojocele La Moda si cizme eschimos, frigul chiar nu mai conteaza!

 


* Galerie Foto Colectia 2016-2017 de Iarna Haine de Vis




Uitati de ger imbracate in cojoace imblanite La Moda!

Comentarii

Postări populare