Terapie prin culoare, bambusul aduce pace si energie pozitiva in casa

De ani buni iubesc deopotriva orhideele dar si bambusul, si nu intamplator. Bambusul este in sine o planta extraordinara, care aduce pace si energie pozitiva in casa. Are propria sa intelepciune si poti invata de la el cum sa fii flexibil si cum sa te deschizi in interior pentru ca spiritul tau sa renasca. Bambusul este elegant, robust si versatil!


bambusul-aduce-fericirie-energie-pozitiva-in-casa3


Bambusul este unul dintre cele mai populare remedii feng shui pe care le poti folosi pentru casa si birou. Il gasesti peste tot, la orice florarie sau magazine de specialitate Insa de foarte multe ori se fac erori in aranjarea lui astfel incat sa nu beneficiezi la maximum de influenta lui.


Si numarul lujerelor de bambus din ghiveci este important. In functie de capitolul la care vrei sa resimti unele imbunatatiri, iata de ce trebuie sa tii cont: 3 bambusi – pentru fericire, 5 – pentru sanatate, 2 – pentru dragoste si casatorie, 8 – pentru bunastare si abundenta, 9 – pentru noroc.


Daruieste un aranjament cu bambus unei persoane caruia vrei sa-i aduci norocul si fericirea in casa! Bambusul, sau Lucky Bambus este cunoscut ca fiind planta care aduce noroc, prosperitate si fericire atunci cand este daruita!


Daruieste Bambus


Este indicat sa ai in casa fie planta ca ornament, fie un fluier din bambus, chiar si un pat sau podea din bambus. Energia lui va emana oricum. Ai grija sa nu tii bambusul in lumina directa a soarelui, in mediul lor natural, aceste plante cresc in locuri umbroase si umede. Poti tine planta in apropierea ferestrei, dar nu direct pe pervazul acesteia, deoarece lumina puternica a soarelui o poate afecta. Bambusul place din ce in ce mai mult si reprezinta o placuta solutie pentru gradini, pentru terase, dar si pentru interioare. Este extrem de decorativ, cu frunzele sale lanceolate si usoare, in diverse tonuri de verde, striate sau vargat, cu tulpinile galbui, negre sau rosii.
bambusul-aduce-fericirie-energie-pozitiva-in-casa11


Bambusul mai este considerat norocos pentru ca in el se regasesc toate cele cinci elemente feng shui: Lemn (bambusul se inscrie el insusi in aceasta categorie), Pamant (bambusul creste in pamant), Apa (il uzi), Foc (ii pui un simbol feng shui de culoare rosie sau o funda rosie), Metal (vasul de sticla in care se tine bambusul intra in categoria Metal. Daca il tii in vase de plastic sau ce ceramica, atunci este indicat sa pui in bambus o moneda feng shui sau o figurina de metal).


Terapie prin culoare, Vive Le Color “Peace – Carte de colorat mandale pentru adulti”


 


terapia-culorilor-cu-mandale-de-colorat-peace


 


Esti stresata? Iubesti culorile?


Terapia prin culori inlatura stresul si aduce energie pozitiva realizand propriile mandale aducatoare de pace, liniste, armonie. Coloratul aduce pacea si linistea mai ales atunci cand exista toate materialele la indemana! Acest kit este extrem de compact, contine 96 de planse de colorat pentru adulți, opt creioane in culori vibrante moi și o ascuțitoare. Completeaza desenele meditative cu nuante stralucitoare de rosu și roz si lasa stresul vietii de zi cu zi sa dispara!


Fa terapie prin culoare, cumpara pentru tine aceasta carte de colorat sau pentru a o oferi cadou cuiva drag, o gasesti pe Elefant, Click & Shop!


terapia-culorilor-cu-mandale-de-colorat-armonie



Terapie prin culoare, bambusul aduce pace si energie pozitiva in casa

Comentarii

Postări populare