Oferte cu Stil, azi cizme lungi peste genunchi Catalin Botezatu

Esti o femeie puternica si poti muta chiar si muntii din loc? Esti o persoana de succes, sau abia urci pe treptele vietii? Oricine ai fi, traiesti in lumea moderna si stii ca, desi haina nu il face pe om, aceasta are un cuvant greu de spus in imaginea personala. Tu esti cel mai puternic brand al tau, si niciodata nu ai a doua sansa la o prima impresie buna. Imbraca-te in fiecare zi de parca ar fi ultima, imbraca-te in fiecare zi cu stil, si nu uita niciodata sa pui un accent personal fiecarei tinute. Alege ce ti se potriveste, poarta totul cu aceeasi incredere cu care un rege isi poarta coroana…


Incaltamintea de femei comercializata de Magazinul Oficial Catalin Botezatu este caracterizata de patru atribute: eleganta, rafinament, feminitate si lux. Sunt produse exclusive, fabricate din materiale de cea mai buna calitate, destinate femeilor independente, cu personalitate puternica. Sunt modele cu elemente “handmade”, limited edition, la preturi compatibile cu cele existente pe piata romaneasca. Azi va recomandam oferte cu stil:


-35% Reducere cizme lungi peste genunchi Catalin Botezatu Sauvage



Cizmele lungi originale de la Catalin Botezatu in editie limitata sunt fabricate conform Unique Standard Fashion Design din piele ecologica intoarsa un model inedit care acopera genunchiul. Tocul este de 9 cm, iar platforma de 1 cm. Se inchid cu fermoar lateral. Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

Vezi pret & Comanda la Catalin Botezatu
cizme-sauvage-lungi-peste-genunchi-catalin-botezatu



Fetelor, zilele acestea va recomand sa dati buzna peste Bote, ma rog, vroiam sa spun sa dati buzna in magazinul lui Catalin Botezatu, are in aceasta perioada reduceri pana la -70% online, Wow! cizme-sauvage-lungi-peste-genunchi-catalin-botezatu2


Il ador pe Bote si nu neaparat ca barbat sau ca stil vestimentar personal desi cred ca este foarte bine dotat si la aceste capitole, eu perfer genul mult mai sportiv, il ador in primul rand pentru ca este printre cei mai buni designeri de la noi si unul dintre putinii, in adevaratul sens al cuvantului, gentlemani veritabili ramasi in viata pe meleagurile noastre! Voi ce parere aveti despre Catalin Botezatu?


 



Oferte cu Stil, azi cizme lungi peste genunchi Catalin Botezatu

Comentarii

Postări populare