Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let"s Move it!

Pentru cele dintre voi mai sportive care iubesc miscarea dar si brandul Adidas, am pregatit azi cateva propuneri cu ce sa contina echipamentul saptamanal de mers la sala! Dupa atatea mese pline de calorii, corpul nostru isi cere dimensiunea inapoi si vrea sa-si revina cat mai rapid! Nu ne ramane decat sa ne luam pantofii sport, sa ne punem un maieu sau un tricou, o pereche de pantaloni colanti si o jacheta si sa iesim din casa la alergat prin parc, sau la sala de fitness, sau la orice gen de miscare  pentru a incepe un program de slabit!!


Brandul Adidas a reușit să denumească întreaga gamă a pantofilor sport (cel puțin în Romania), “adidasi”. Povestea Adidas Originals este una cat se poate de simpla. Acest brand este, evident, o ramură a companiei Adidas și reprezintă toate produsele realizate in concordanta cu cerințele de la începutul istoriei acestui brand.


Adidas originals ofera incaltaminte si imbracaminte noua, cu un aer retro, pastrandu-si vechea sigla: cea a trifoiului. Colectia de tricouri Adidas Originals o puteti gasi in magazinul Zoot.
tricouri-adidas-originals



Modele de pantofi sport ADIDAS ORIGINALS – ZX FLUX W cu printuri noi


Systemul Torsion are o captuseala mai usoara , permite partii din fata si celei din spate a piciorului, o miscare independenta, datorita unai adaptari mai bune la suprafata si stabilitatii mai bune. Talpa centrala usoara, de amortizare este realizata din spuma EVA. Spatele calcaiului rigidizat. Gamba este din material textil si piele naturala, interiorul din material textil, talpa este din material sintetic. Se pot comanda online la Answear.



adidas-originals-cu-print2



Promo Adidas Originals
Superoferte valabile AZI la Answear  
Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let





O fashionistă care se respectă trebuie să dețină cel puțin o geacă scurtă Adidas cu print pe care să o poarte in ținutele sale din perioada rece a anului, inclusiv in tinutele de alergat in parc atunci cand e foarte frig. Gecile scurte Adidas sunt unele dintre cele mai căutate produse vestimentare și în același timp cele care se potrivesc foarte bine cu orice ținută.


geci-jachete-adidas-originals



Promo Jachete Adidas Originals
Superoferte valabile AZI la Answear  
Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let




Colantii Adidas acoperă o arie foarte mare de moduri în care pot fi asortați la îmbrăcăminte, materialul, elasticitatea și coloristica lor permițând să fie adaptați la orice siluetă și să scoată în evidență un corp de invidiat, începând cu picioarele și terminând cu fesele si forma perfectă de clepsidră a taliei. Aceștia scot foarte mult în evidență pulpele, coapsele, fesele dar și talia. Se pot comanda in magazinul Answear.


colanti-adidas-originals2



Promo Colanti Adidas
Superoferte valabile AZI la Answear  
Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let


Alegeti pentru o tinuta completa si o geanta din colectia adidas Originals. Modelul este confectionat din material textil, cu incheiere cu fermoar, manere moi si in care incape un format A4.


genti-adidas-originals


Promo Genti Adidas
Superoferte valabile AZI la Answear  
Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let


Let’s Move it!



Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let"s Move it!

Comentarii

Postări populare