Oferte cu stil - Rochiile mama si fiica, cadouri de poveste pentru mamici de printese

Rochii mama si fiica imbracate la fel


Cadoul perfect pentru fiica ta, de ziua Ta … Mamico! Daca iti doresti sa fii mereu in tendinte si sa o inveti si pe cea mica sa iti calce pe urme si sa fie mereu la moda atunci poti alege dintr-o gama variata de haine identice mama si fiica din magazinul online Hainedevis. Aceste seturi mama si fiica sunt confectionate din materiale de calitate superioara. Fiecare model de haine mama copil are grija sa aduca in atentia tuturor detaliile, croiul modern, materialele de cea mai buna calitate si creativitatea designerilor. In plus, seturile de rochii mama fiica te surprind cu combinatii unice de culori si tipuri de materiale, cu insertii de dantela sau fundite jucause, pentru ca toti sa vada legatura speciala dintre mama si fiica.


SET Rochii mama si fiica Minnie


Pentru clipe de neuitat, setul Minnie de rochii mama-fiica, confectionat dintr-un material delicat, imprimat cu buline, va garanta buna-dispozitie. Rochiile au un design lejer, pe elastic in talie si cu un volan la nivelul umerilor, astfel poti petrece ore in sir de joaca si sa te simtit minunat impreuna cu fiica ta. Setul de rochii identice mama-fiica Minnie poate fi comandat in varianta rosu cu buline albe sau bleumarin cu buline albe.


SET-Rochii-mama-fiica-minnie-online


vezi-preturi1



-17% SET Rochii mama si fiica imprimeu unicat Negru cu flori Lolly


Setul este format din 2 rochite, una de adult si una de copil. Manecile evazate ale acestui set de rochii mama fiica si croiala relaxata, care cade pe langa corp avantajeaza orice silueta, iar printul floral cu specific traditional romanesc din zona manecilor si pe volanul din partea de jos amrochiei este un detaliu ce nu poate trece neobservat.


 


Oferte cu stil - Rochiile mama si fiica, cadouri de poveste pentru mamici de printese


 


vezi-preturi


-13% SET rochii mama si fiica din jerse cu flori Noelia


 


set-rochii-mama-fiica-noelia-online


vezi-preturi0


 


SET Rochii mama si fiica de culoare rosie cu imprimeu traditional floral Kasia


 


set-rochii-mama-fiica-kasia-rosu-online


vezi-preturi2


 


SET Rochii mama si fiica Sport Joana


Este unul dintre zecile de modele de rochii identice mama si fiica stylish, iar avantajul lor este materialul din care sunt confectionate, un bumbac flausat, numai bun pentru diminetile in care temperaturile raman scazute. Sunt ideale in orice imprejurare datorita croiului lejer, sunt prevazute cu gluga, iar in lateral sunt accesorizate cu fermoare metalice. Joana este un set de rochite pentru mama si fiica sau chiar si fiu ce te apara nu doar de frig, ci si de monotonie, pe care il poti purta indiferent de programul zilnic al tau si al micutei tale.


 


SET-Rochii-mama-fiica-sport-online



vezi-preturi1



-13% SET Rochii mama si fiica din catifea bordo elastica Sandra


 


set-rochii-mama-fiica-sandra-online


vezi-preturi0


 


Set treninguri mama, tata si fiica/fiu Snow Silver/Rosu Family


Setul este format din 3 treninguri, unul de barbat, unul de dama si unul de copil, materialul este  bumbac usor elastic + material matlasat de geaca (captusit) gros de sezon cu un croi lejer Este ideal in orice imprejurare!


SET-treninguri-de-iarna-mama-fiica-online


vezi-preturi1


Straluceste alaturi de fetita ta, cu cea mai inovatoare colectie de haine si rochii mama si fiica identice, veti fi extrem de apreciate, dar si foarte sic. Indiferent de eveniment, veti straluci si le veti arata celor din jur relatia speciala pe care o aveti, de cele mai bune prietene.


 



Oferte cu stil - Rochiile mama si fiica, cadouri de poveste pentru mamici de printese

Comentarii

Postări populare