Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch

Jocul culorilor este foarte important, mai ales mixul dintre culoarea pielii si a parului, de aceea este important sa alegem vopseaua de par si in functie de nuanta tenului. Exista femei carora le sta surprinzator de bine cu orice nuanta de vopsea, fie ca aleg sa fie blonde, roscate, satene sau brunete, cantareata Rihanna fiind cel mai bun exemplu. Acest lucru nu este valabil in cazul celor mai multe dintre noi, daca esti bruneta natural, cum crezi ca ti-ar sta blonda? Ohh, eu sunt bruneta si am si tenul inchis la culoare, deci nici macar nu vreau sa ma gandesc cum as arata blonda! In schimb imi place sa testez toate nuantele de saten sau mai ales de roscat care exista! Ideal ar fi ca vopseaua de par pe care o folosim sa fie cu cel mult doua tonuri mai deschisa sau mai inchisa decat nuanta noastra naturala, dar uneori, in cazuri exceptionale, la un eveniment sau de sarbatori mai putem forta un pic nota, nu-i asa? In afara culorii parului, care este cu adevarat importanta, mai este si alt aspect care merita toata atentia: vopsea de par CU sau FARA amoniac?


Promo Vopsea de Par Fara Amoniac Profesionala
Superoferte valabile azi  06-01-2017
Colectie Noua ADIDAS ORIGINALS, Let



Ultimele tendinte din industria vopselelor pentru par sunt cele fara amoniac, lansate in ultimii ani de catre toate marile branduri care fabrica aceste produse cum este si Wella. Vopselele fara amoniac folosesc cel mai adesea, o alternativa numita MEA, sau monoetanolamina, un sistem de colorare pe baza de ulei, pentru a deschide mai usor firul de par.


Una dintre cele mai iubite nuante de vopsea fara amoniac este satenul inchis ciocolata obtinut cu Wella Color Touch 6/7 Deep Browns.  Aceasta nuanta are mare popularitate, o formula delicata, hranitoare, care confera stralucire si putere mare de acoperire a firelor albe.


Vopsea fara ammoniac Wella Color Touch Nuanta 6/7 online



Promo Vopsea de Par Profesionala si Oxidanti
Superoferte pe AllBeauty azi  06-01-2017
Vezi oferta Allbeauty de Vopsea de Par Fara Amoniac Wella Colour Touch!


Vopseaua de par Wella Color Touch se amesteca intotdeauna cu emulsia Color Touch de 1,9% sau 4%, o puteti comanda odata cu vopseaua din magazinele de cosmetice profesionale. Puteti merge la salon apoi sa va vopsiti cu vopseaua cumparata online, veti economisi o parte din bani platind doar manopera colorarii. Dupa colorarea parului cu Vopsea de par Wella, stilistii recomanda pentru rezultate maxime sa folosim sampon, balsam si masca de par din aceeasi gama cu vopseaua!


oferta-wella-brilliance-2-pentru-par-fin-sampon-balsam-si-spray-leave-in


-19% Balsam pentru Par Fin sau Normal Vopsit – Wella Professionals Brilliance Conditioner 1000 ml: balsam pentru par vopsit, hidrateaza, ofera stralucire parului, o ingrijire delicata sau bogata in functie de nevoile parului, avand in componenta un ingredient special: praful de diamante. Efectul este de stralucire si vitalitate, par moale si placut la atingere. Foarte avantajos gramajul de 1000 ml!


-21% Sampon pentru Par Fin si Normal Vopsit – Wella Professionals Brilliance Shampoo 1000 ml este un sampon pentru par vopsit ce intensifica rezultatele de colorare, lasa parul plin de stralucire si vitalitate, moale si placut la atingere, datorita formulei sale speciale imbogatita cu ingrediente intens active.


-19% Masca pentru Par Fin sau Normal Vopsit Wella Professionals Brilliance Treatment 500 ml protejeaza culorile obtinute cu Koleston Perfect si Color Touch iar datorita formulei speciale ofera stralucire si flexibilitate parului vopsit. Extractul de orhidee stimuleaza si catifeleaza. Ingredientul minune: praful de diamant ii da o stralucire iesita din comun parului.
Masca Wella Brilliance Treatment pentru par 500 ml



Pachet Promo Wella Professionals Brilliance 
Superoferta AllBeauty azi  06-01-2017
Vezi oferta Allbeauty de Vopsea de Par Fara Amoniac Wella Colour Touch!


Vopseaua de par fara amoniac Wella Color Touch Rosu Vibrant este pentru femeile care vor mereu sa incerce nuante noi, vibrante si pline de viata. Culoarea parului rezista intre 20-24 samponari. Pentru realizarea acestei colorari, se pot folosi mai multe nuante de vopsea fara amoniac Wella Color Touch Rosu Vibrant.


Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch


  • Vopsea Wella Color Touch nuanta 44/65

  • Vopsea Wella Color Touch nuanta 66/44 + 66/45

  • Vopsea Wella Color Touch nuanta 77/45 + 0/43 (5:1)

  • Vopsea Wella Color Touch nuanta 3/66

catalog-vopsea-fara-amoniac-wella-color-touch-Vibrants-Red


Si iata rezultatul experientei Color Touch vazut intr-o frumoasa zi de primavara insorita! Admirati stralucirea culorii parului? Cu siguranta daca ati fi acolo ati simti notele minunate ale parfumului de lux … si ati putea mangaia un par extrem de matasos!


Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch


Voi ce vopsea fara amoniac folositi?



Par vopsit sanatos cu vopsea fara amoniac Wella Color Touch

Comentarii

Postări populare