Lejera, sexy si libera la un eveniment sau chiar zi de zi? Alege o rochie cu fundita la spate ...

O rochie cu fundita la spate este alegerea ideala daca iti place sa fii lejera, sexy si libera la un eveniment sau pe parcursul zilei! Poti alege cu incredere o rochie de ocazie cu fundita scurta, deasupra genunchiului, cu anchior in V si in culori cat se poate de fresh ... mie imi plac rochitele verzi sau galbene dar in magazinul Chic-Diva puteti gasi si pe bleu, crem, mov sau rosu, pe voi ce culoare va inspira azi?

Ce ziceti de o rochie de ocazie sau de zi cu fundita la spate supradimensionata de culoare Crem Anita?

Click & Shop




Dar de o rochie cu fundita la spate Anita Bleu?



Click & Shop



Dar de o rochie cu fundita la spate Anita in culoarea soarelui, Galben?



Click & Shop



Dar o rochie cu fundita la spate atat de sexy Anita Rosie?



Click & Shop



Sau de cea mai fresh si mai verde rochie cu fundita Anita?



Click & Shop


Rochia Anita are croiala in A lejera si delicata, lungimea de 82-84cm si se potriveste oricarei siluete pana la marimea XL, inclusiv cea de graviduta. Iata in galeria foto de mai jos cateva dintre clientele care au cumparat rochia cu fundita la spate Anita crem si care au fost incantate de aparitiile lor:

*Galerie foto Rochii cu fundita Anita



Tu ce culoare ai ales, verde, crem, rosu, bleu sau galben?


Si pentru ca de mica mi-au placut la nebunie povestile, azi vreau sa va mai spun o scurta povestioara si anume "Povestea croitoresei de la Chic-Diva"! 🙂 Citeste si tu povestea croitoresei minunate de la Chic-Diva si spune-ne daca iti place ceea ce vezi acolo:
“M-am uitat de mica la mama si mereu am vazut-o cum statea noptile si umbla cu tipare si materiale. Iar a doua zi dimineata cand ma trezeam vedeam rochii minunate, tinute superbe si pe mama care isi bea cafeaua fericita. Anii au trecut, noi am crescut, mama crea tinute superbe in continuare dar cand piata a fost invadata de produsele ieftine din China activitatea ei a scazut. Cafeaua de dimineata era acum inlocuita de neputinta, fericirea de grija si zambetul de tristete. Pana intr-o zi cand am zis ca nu se poate sa nu existe o solutie… sa facem ceva!“

Si uite ce au facut! >> Citește mai departe

Lejera, sexy si libera la un eveniment sau chiar zi de zi? Alege o rochie cu fundita la spate ...

Comentarii

Postări populare