Emoticoane, flori, pasari exotice, buline... alege rucsacuri vesele!

Alege rucsacuri cu printuri vesele si zambitoare, fa-ti ziua mai frumoasa!


Rucsacurile sunt cele mai utilizate accesorii din viata noastra de zi cu zi, fie ca mergem la scoala, la job sau in vacanta. Alegerea unui rucsac in culori vesele sau printuri zambitoare ne poate influenta in bine starea de spirit pe parcursul intregii zile, pe voi care rucsac va inspira si va binedipune astazi?


 


Emoticoane, flori, pasari, fructe si animalute, alege rucsacuri cu printuri vesele!
Emoticoane, flori, pasari, fructe si animalute, alege rucsacuri cu printuri vesele!  Vezi aici ofertele Answear.

Rucsacuri LOVE MOSCHINO cu broderie cu flori si pasari in culori vesele


Rucsacul brodat din colectia Love Moschino are un singur compartiment in care nu incape A4, are maner pentru mana, lungimea curelelor reglabila si este realizat din material textil brodat cu flori si pasari vesel colorate. Rucsacul LOVE MOSCHINO poate fi alegerea ideala pentru mers la job in fieare dimineata. Pret redus de la 839,90 LEI 669,90 LEI. Comanda pe Answear.



 


Rucsacuri cu emoticoane aplicate PIECES


Rucsacul din colectia Piece este confectionat din material neted,  are un compartiment, maner pentru mana, lungimea curelelor reglabila si un buzunar in fata. Pret redus de la 179,90 LEI la 109,90 LEI.  Comanda pe Answear.



Rucsacuri cu emoticoane aplicate ONLY


Rucsacul din colectia Only confectionat din material rezistent, cu un compartiment, cuzunar in fata, cu lungimea curelelor reglabila. Este alegerea perfecta pentru scoala deoarece incape un format A4. . Pret redus de la 139,90 LEI la 109,90 LEI. Comanda pe Answear.



Rucsacuri sport in culeri vesele roz si albastru PUMA DECK BACKPACK II


Rucsacuri sport din colectia Puma cu un compartiment cu incheiere cu fermoar dublu, cu buzunar in fata si buzunare laterale pentru apa. Spatele si dungile sunt rigidizate si au compartiment pentru laptop.  Incape in ele format A4. Pret redus de  la 179,90 LEI 149,90 LEI  Comanda pe Answear.


rucsacuri puma culori vesele


 


 


Rucsac GUESS JEANS “piele de sarpe” Auriu



Pret redus de la 859 LEI la 699,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsac GUESS JEANS “piele de sarpe” Negru



Pret redus de la 859 LEI la 699,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri ADIDAS ORIGINALS cu printuri exotice si biciclete


 



Rucsac  din colectia adidas Originals cu un compartiment mare si un buzunar in fata. Lungimea curelelor este reglabila, spatele si dungile rigidizate, incapein el un format A4. Pret redus de la 179,90 LEI la 149,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri cu buline CONVERSE


 



Rucsac in buline din colectia Converse cu un compartiment, buzunar in fata si compartiment pentru laptop. Are spatele si dungile rigidizate, incape in el un format A4. Pret redus de la 139,90 LEI la 99,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri cu palmieri PALM FLORAL NAVY MI-PAC


 



Rucsac din colecţia Mi-Pac din 100% bumbac rezistent  si imitatie de piele intoarsa la partea de jos. Partea frontala are un buzunar cu fermoar si logo-ul firmei. Compartimentul mare are fermoar in ambele sensuri, are loc pentru casti. Incape format A4 in el. Pret redus de la 169,90 LEI la 139,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>




Rucsacuri Guess GUESS JEANS


 



Rucsac din colectia Guess Jeans cu un compartiment, lungimea curelelor reglabila, incape un format A4 in el. Pret 699,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri NIKE SPORTSWEAR


 



Rucsac din colectia Nike cu doua compartimente si un buzunar mic. Incape un format A4. Pret redus de la 129,90 LEI la 109,90 LEI. Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri cu buline colorate REISENTHEL


 



Rucsac cu buline colorate din colectia Reisenthel cu un singur compartiment, cu buzunar in fata, lungimea curelelor reglabila in care incape un format A4. Pret 99,90 LEI Comanda pe Answear.


Click & Shop >>



Rucsacuri cu printuri exotice cu pasari FEMI STORIES – RUCSAC LONO



Rucsac cu print exotic din colectia Femi Stories cu un compartiment mare si un buzunar in fata, cu spatele si dungile rigidizate, incape in el format A4 si este potrivit in fiecare zi, fie la job, fie la scoala. Pret 259,90 LEI. Comanda pe Answear. 


Click & Shop >>




Rucsacuri cu printuri etno FEMI STORIES – RUCSAC LONO



Rucsac cu print etno din colectia Femi Stories, cu un compartiment, buzunar in fata, cu spatele si dungile rigidizate. Incape in el format A4. Pret 259,90 LEI. Comanda pe Answear.


Click & Shop >>




Emoticoane, flori, pasari exotice, buline... alege rucsacuri vesele!

Comentarii

Postări populare