FATAL SEDUCTION, Rochie de Ocazie Magic Dream din materiale scumpe, pretioase!


New Collection – FATAL SEDUCTION Rochie Magic Dream Tinuta speciala, materiale scumpe, pretioase, accesorii fine, atitudine eleganta, gratioasa, usor de remarcat…greu de uitat!Aparitie incantatoare menita sa incante vizual toti invitatii. Vezi intreaga colectie InCulori Stilulmeu din magazinele online!



Pret 999.5 RON

Magazin chanttal


Modele de Rochii Online



CHANTTAL este un brand inregistrat si se adreseaza in special clientelei feminine prin intermediul tinutelor si accesoriilor, cautand sa isi adapteze constant ofertele si serviciile.



Existam pe piata romaneasca de 10 ani, reusind sa oferim servicii atat la nivel national, cat si international. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri, aducand servicii de inalta calitate.


Punem intrebari si ne perfectionam zilnic, convingand mereu talente si piete noi cu indrazneala noastra. Inspiram prin colaborari unice cu designeri romani.


CHANTTAL creste rapid si puternic, dar calitatea si designul raman aceeasi. Clientii nostri vor avea parte de o experienta unica de shopping – un loc pentru descoperire, senzualitate, distractie si experienta – si de fiecare data, o promisiune de incantare.



FATAL SEDUCTION, Rochie de Ocazie Magic Dream din materiale scumpe, pretioase!

Comentarii

Postări populare