Parul deteriorat se repara instant cu Alterna Caviar RepaiRx, fita sau realitate?

Da, caviarul nu mai este doar o delicatesa, pe langa calitatile gastronomice s-a descoperit ca are si o influenta benefica asupra frumusetii, fiind un ingredient minune folosit pentru infrumusetarea tenului si a parului de mai multe vedete de la Hollywood, Kate Holmes fiind una dintre ele. Acest extract pretios a fost folosit mai intai in cremele de fata, iar in timp a fost introdus in serumuri, creme de ochi, produse corporale sau masti de tot felul. Cel mai nou lucru este prezenta caviarului in produsele pentru ingrijirea parului. Singurul dezavantaj al cosmeticelor cu caviar este pretul acestora – un pic cam mare, in special in aceasta perioada, cand prioritatile sunt ordonate mult mai strict. Dar, vestea buna este ca in magazinul online de cosmetice profesionale AllBeauty poti cumpara aceste produse pentru ingrijirea parului la pachete cu preturi promotionale sau produsele separat cu reduceri de pana la -18%, vezi oferta de azi la Caviar RepaiRx.



Care sunt beneficiile asa-numitului „aur negru“, caviarul?


Acesta contine aminoacizi, saruri minerale, proteine si elemente nutritive care nu doar hranesc pielea, dar ii confera acesteia suplete si fermitate. Pe langa beneficiile amintite, caviarul are si un rol suplimentar de incetinire a procesului de imbatranire celululara. Este cunoscut faptul ca produsele care il contin nu provoaca alergii (in procent majoritar), fiind bine asimilate chiar si de catre pielea sensibila. Nu contine Sulfati, Parabeni, Gluten, DEA, TEA, Phthalates, Parafina, Uleiuri Minerale, Petrolatum & PABA!




-18% Balsam Reparator – Alterna Caviar RepaiRx Instant Recovery Conditioner 1000 ml. Dovedit clinic – reduce ruperea firului de par cu 95%!


Balsamul Reparator Alterna Caviar Repaix are un intens efect de restaurare a structurii firului datorita complexului Strand-Building Proteins incorporat care imita ceramidele naturale ale parului, refacand zonele deteriorate si crescand rezistenta la rupere. Reconstruieste fiecare componenta in parte a fibrei capilare, actionand din interior catre exterior, hranind treptat cortexul si cuticula si refacand stratul protector. Dupa folosire parul ramane complet sanatos, mai puternic si rezistent. Ingredientele sunt: proteine vegetale, extract de caviar si alge marine, unt de shea, fosfolipide, ulei din seminte de in si floarea-soarelui, proteine din orez, Saccharomyces sp., glicerina. Efectul este de par restabilit, sanatos, moale, lucios.


Vezi pret




-18% Sampon Reparator – Alterna Caviar RepaiRx Instant Recovery 1000 ml. Dovedit clinic – reduce ruperea firului de par cu 95%!


Samponul  Reparator Alterna Caviar Repaix nu are sulfati, transforma si hraneste parul puternic degradat. Cu proteine regenerante, acest sampon repara daunele cauzate de factorii chimici si de intrumentele de styling. Dovedit clinic – reduce ruperea firului de par cu 95%. 90% dintre femei si-au simti parul mai sanatos dupa prima utilizare, prin imbunatatiri instantanee in Vitalitate, Catifelare, Stralucire.


Vezi pret


Caviar, Seasilk, Bamboo, Kendi Oil – gamele Alterna utilizeaza ingrediente pretioase cu beneficii importante pentru par si scalp. Produsele nu contin ingrediente precum parabeni, sulftati, ftalati si alte substante nocive. Ambalajele sunt reciclabile iar practicile de comert sunt echitabile. Alterna – produse de ingrijire pentru par cu EFICIENTA DEMONSTRATA. Iata doar cateva dintre rezultatele obtinute in urma utilizarii caviarului.



Par saten tratat cu Alterna Caviar RepaiRx



Par roscat tratat cu Alterna Caviar RepaiRx



Par blond tratat cu Alterna Caviar RepaiRx



Conceput pentru consumatorul care nu trebuie sa aleaga intre produse cu rezultate demonstrate, produse de salon, produse naturale sau produse cu ingrediente sigure pentru par si scalp. Astfel, atributele Alterna sunt: Pure. Eficienta demonstrata. Profesionale.

Alterna – produse de ingrijire pentru par PURE


Consumatorii merita produse performante ce isi tin promisiunile. Timp de 15 ani, Alterna a dezvoltat tehnologii care au fost supuse testelor clinice si testelor de siguranta. Rezultatul este o colectie de produse inspirata din natura si care utilizeaza tehnologii unice precum Enzymetherapy® (Terapia de substituție cu enzime, o subdiviziune a terapiei enzimatice este un tratament medical care înlocuiește o enzima la pacienții la care enzima respectiva este deficitara sau absenta. Terapia de substituție cu enzime este administrata, de obicei, prin perfuzie intravenoasa) Acest sistem enzimatic imbunatateste absorbtia ingredientelor cheie pentru o productie optima de keratina.

Alterna – produse de ingrijire pentru par PROFESIONALE. Voi ce faceti zilnic pentru ca parul vostru sa fie frumos si sanatos?




Parul deteriorat se repara instant cu Alterna Caviar RepaiRx, fita sau realitate?

Comentarii

Postări populare