Tu esti cel pe care-l iubesc!

Fiica mea locuiește în Franța, așa că am călătorit destul de mult acolo în ultimii ani. Imi place arta si arhitectura, mediul rural superb, învățarea limbii … Este cu adevărat o cultură a romantismului. Deci, sculptura Te Iubesc, o piesă despre dragoste, am vrut să aibă un pic mai mult stil si mistica … un rafinament, o eleganta … Felul in care e sculptata face Te iubesc  unica în linie. Deși inspirata de Franța,  Te iubesc este o piesă universală;  sentimentul se mută de la universal, la personal … “. – Susan Lordi.


Te iubesc – “Je T’Aime (I Love You)”


Te_iubesc_2048x2048



“Cadouri cu mesaj. Figurine Willow Tree care transmit emotie. Un dar de suflet, o bucurie pentru orice moment celor dragi. Si alte cadouri …Hai sa le vezi pe toate, click aici!



Figurinele Willow Tree surprind momente în timp pe care le transformă în amintiri de durata, pe tot parcursul vieții.


Caracteristica marcii Willow Tree este simplitatea formei și absența caracteristicilor faciale. Exprimarea este revelata printr-un gest, doar … o înclinare a capului, plasarea mâinilor sau o rotire a corpului.


Artista Susan Lordi (autoarea) evoca prin aceste figurine sensibilitate, confort, vindecare și multe altele.


Exista 22 de figurine, fiecare avand mesajul ei. Sunt perfecte pentru cadouri cu orice ocazii, Valentine’s day, 8 martie, inclusiv de zi onomastica, evenimente corporate si training-uri sau ca premiu dupa un team building (exemple: figurina Curaj sau figurina Multumesc, etc).


Furnizate într-o cutie de cadou (de brand) și purtand mesajul “In orice limba esti tu cel/cea pe care-l/care o iubesc!”. Figurina este realizata din rasina si pictata manual cu vopsea fara plumb. Nu este o jucărie sau un produs pentru copii. Destinata exclusiv adulților.Înălțimea este 21,0 cm, lățimea 6.0cm, adâncimea 6.0cm


Willow Tree este o linie intimă de sculpturi figurative reprezentând sentimente de dragoste, apropiere, vindecare, curaj, speranță … toate emoțiile pe care le întampinam în viață.


teiubesc-figurine



Tu esti cel pe care-l iubesc!

Comentarii

Postări populare