Alege culoarea anului, vopseste-ti parul Verde cu Londa Professional!

De ce ne place parul colorat nebun cu vopsea de par verde?


Pentru ca … “First days of spring”, o umbră racoritoare și revitalizanta, VERDE simbolizeaza un nou INCEPUT”!


Pentru ca daca e verde e start la distraaaaaactieeeee … pentru ca verde este o culoare fresh pe care eu o ador, pentru ca este la moda stilul nonconformist sa iti vopsesti parul in culori cat mai aprinse, albastru, verde, mov, rosu sau roz fiind din ce in ce mai des intalnite in randul tinerelor pline de viata! Astazi vorbim insa doar despre parul vopsit in verde, culoarea anului aleasa de catrePantone.


Dar ce vopsea de par verde folosim pentru colorare?


vopsea-de-par-verde-londa



Vopsea de Par Londa Professional
Superoferte azi  11-02-2017
vezi-preturi0


Va recomand si de aceasta dupa ce ati decis sa va colorati parul in verde sa folositi doar vopsea de par profesionala.  Aveti acces ca orice salon de coafura care se respecta la produse de par profesionale comandand din magazinele online de cosmetice profesionale. Puteti alege astfel dintr-o gama foarte variata de culori de vopsea de par (de exemplu vopseaua de par permanenta Londa Professional are 89 nuante disponibile)  si de oxidanti dar si produse de ingrijirea a parului profesionale care or sa va uimeasca cu rezultatele lor. De exemplu vopseaua permanenta Londa cu microsfere Vitaflection da viata parului facandu-l sa radieze de culoare. Se recomanda intotdeauna folosirea impreuna cu oxidantul Londa de vopsea permanenta pentru obtinerea celor mai bune rezultate.



par-verde2


Vopsea de par permanenta Londa Professional – mixton nuanta 0/28 Verde Petrol


Microsferele Vitaflection sigileaza culoarea in interiorul firului de par pentru cele mai vibrante si durabile culori LONDA PROFESSIONAL. Formula Extra Rich Crème distribuie uniform peste 500 de trilioane de MICROSFERE VITAFLECTION pe fiecare fir de par. Microsferele Vitaflection sunt de 1000 de ori mai mici decat firul de par si patrund foarte usor in cortex. Vopseaua Permanenta Londa Professional acopera cu pana la 100% parul alb. In interiorul firului de par Microsferele Vitaflection se cupleaza unele cu altele si raman sigilate in interiorul firului de par. Microsferele Vitaflection sunt incarcate cu pigmenti concentrati de culoare si patrund adanc in cortexul firului de par, oferind culori permanente vibrante si de lunga durata.


 


0-28-vopsea-de-par-profesionala-permanenta-londacolor-permanent-londa-professional-60-ml-500x500

vezi-preturi0

Revolutionarea culorii folosind Londa Professional


Vopseaua de par verde permanenta Londa Professional coloreaza ton pe ton, inchide si deschide pana la 5 trepte de culoare, avand un parfum discret si placut, transformand astfel colorarea intr-o experienta agreabila.


par-verde


Cum se utilizeaza vopseaua de par Londa Professional in amestec cu oxidantul:


  • Mai inchis, ton pe ton, cu un ton mai deschis, par alb: 6 % (20 Volume)

  • Pentru o deschidere de 2 trepte: 9 % (30 Volume)

  • Pentru o deschidere de 3 sau 4 trepte: 12 % (40 Volume)

par-colorat-vopsea-verde




Galerie foto * Esti gata pentru a experimenta viata in verde?




Alege culoarea anului, vopseste-ti parul Verde cu Londa Professional!

Comentarii

Postări populare