Cum alegi un troler in functie de restrictiile impuse de companiile aeriene

Prima regula de care trebuie sa tii cont este ca in masurarea bagajului intra si rotile si manerele, deci masoara cu atentie troler-ul sau geanta, ca sa nu ai surprize. Uneori, oricat te-ai stradui sa faci o geanta mai mare sa incapa in cosuletul de la check-in, aceasta nu va incapea. De aceea, Lamonza a adunat pentru tine cateva informatii care iti vor fi utile.



Companiile aeriene Europene, pentru zborurile in Europa, accepta bagaje de mana cu dimensiunile 55 x 35 x 25 cm (Alitalia, KLM sau Air France). Pentru astfel de zboruri poti alege un Troler LAMONZA Horizon 55 cm , cu o carcasa semidura si o greutate de 2.30 kg. Este dotat cu sistem trolley ajustabil, sistem de inchidere cu cifru si doua buzunare frontale cu fermoar. Aceste doua buzunare exterioare pot fi foarte utile atunci cand nu ai voie sa mai ai o alta geanta in afara de troler (caz destul de des intalnit). Iti poti tine aici toate actele de calatorie la care trebuie sa ai acces rapid.


troler-55cm


vezi-preturi2


troler-55cm4troler-55cm2


troler-55cm3


Lufthansa, Scandinavian, Swiss Air sau Turkish Airlines prezinta un oarecare avantaj, acceptand dimensiuni de 55 x 40 x 23 cm. Daca vei zbura cu aceste linii iti recomandam un troler inovator, cu structura hibrida (carcasa dura ABS si capac textil), trolerul JOY 56 cm.


TROLER JOY 56 CM Rosu


Trolerul spinner (4 roti) permite deplasarea cu usurinta si are un compartiment principal cu curele pentru fixarea bagajului. Trolerul hibrid are carcasa dura ABS si capac textil expandabil, interior captusit prevazut cu un buzunar din plasa inchis cu fermoar si doua buzunare cu elastic. Placuta cu nume este incastrata in suportul sistemului de troler, are doua manere unul in partea superioara si unul lateral, sistem de inchidere cu cifru. Este prevazut cu doua buzunare frontale cu fermoar. Are o greutate de 2,90 kg, 4 roti rotative la 360 grade si compartiment extensibil pana la 27 cm. De asemenea, buzunarul frontal cu fermoar iti ofera un spatiu suplimentar de stocare usor accesibil.


 


troler-inovator-joy-56cm


vezi-preturi1troler-inovator-joy-56cm2


 


troler-inovator-joy-56cm3troler-inovator-joy-56cm4


Alte companii precum Tarom, Tap Portugal sau Blue Air accepta dimensiuni de 55 x 40 x 20 cm. Oarecum volumul ramane acelasi insa, cum spuneam si mai sus, doi centimetri in plus pot fi o problema.


Poti fi mai relaxat daca vei calatori cu British Airways, Iberia sau Wizz Air, unde poti avea un bagaj de mana de dimensiunile 56 x 45 x 25 cm.


In acest caz, un troler de o culoare electrica sau un pic iesita din comun gen rosu sau verde aprins te va face remarcat si il vei recunoaste in cateva secunde pe benzile rulante de recuperat bagaje.


Nu doar culoarea este un atu, ci si faptul ca are o greutate de numai 2,55 kg. In afara de asta, are sistem de inchidere cu cifru, carcasa dura si semidura, fiind astfel foarte solid si de incredere. In plus, are un compartiment interior separat cu fermoar si 2 buzunare frontale cu fermoar. Cu alte cuvinte, este o alegere potrivita pentru o calatorie reusita.


catalin-botezatu-lamonza


Indiferent de compania cu care calatoresti, va trebui totusi sa te interesezi inainte de plecare, pentru ca regulile se schimba si ar fi pacat sa ai surprize neplacute. Cat despre calitatea trolerelor Lamonza … poti sta linistit. Sunt rezistente la apa si foarte rezistente la uzura (garantie pe viata). Iata unul din bestsellersurile Lamonza:


Bestseller: TROLER SPIN 74 CM NEGRU 2 ROTI


troler-74cm



vezi-preturi1


troler-74cm2


troler-74cm4


troler-74cm5


Impreuna, Lamonza si Catalin Botezatu au reusit sa creeze momente unice, fiind in permanenta prezenti atat la evenimente caritabile cu un deosebit impact social, cum ar fi Romania Fashion Festival 2015, campania umanitara “Un zambet pentru Teodora, Celebs fight Aids, Balul de caritate “ Talente de azi pentru Brasovul de maine”, cat si la evenimente precum Gala Superkombat Mamaia 2015, Fashion TV Winter festival 2015, Aniversarea a 25 de ani Paralela 45, Targul lui Mos Craciun – Casa Bell’Agio, Gala Nova TV.


catalin-botezatu-lamonza



Cum alegi un troler in functie de restrictiile impuse de companiile aeriene

Comentarii

Postări populare