Adorabilele Bohemian Dresses sau modele de Rochii Gypsy inflorate si involanate

Odata cu vremea frumoasa poti evada din conventional lasandu-ti spiritul sa rataceasca liber intr-o rochie bohemian, fara spate. Imbraca aceasta rochie gipsy lunga sau scurta cu volane si imprimeuri florale in culori aprinse si fugi pe iarba in picioarele goale… Bucura-teRazi, Traieste, Iubeste, alege in spirit liber, nonconformist si te vei simti minunat!


Rochia Gipsy a facut furori si printre vedete, Mihaela Radulescu, Inna, Andra Maruta fiind doar cateva vedete care se declara incantate si care nu au ezitat sa arate cum le sta in ea atunci cand si-au cumparat.


andra-vs-mihaela-radulescu-rochie-gipsy-bohemian-dress


Iata si cele mai frumoase modele de Rochii Gipsy inflorate si involanate pe care noi le-am gasit colindand prin magazinele online, Hainedelight, Hainedevis, Chic-Diva fiind doar cateva dintre cele care le comercializeaza.


Rochie Gypsy Verde cu imprimeu floral cu volane si decolteu la spate


Rochia Gypsy verde larga, cu imprimeu floral este perfecta pentru sezonul cald dar nu numai. Rochia are o croiala lejera, manecile largi iar desingn-ul este usor asimetric, cu print floral in nuante intense. O tinuta moderna, cool si usor de purtat, ce nu trebuie sa-l lipseasca din nici o garderoba. Marimea este universala si se potriveste pentru S-M chiar si L. Vezi toata colectia de rochii pe Hainedelight


Rochie-Gypsy-Verde


Comanda pe Hainedelightvezi-preturi


Rochie Gypsy cu volane inflorate pe maneci si pe poale Lolly Neagra


Aceasta rochie este confectionata din crep elastic, cu mare atentie la detalii pentru ca tu sa te simti si sa arati perfect atunci cand o porti! Manecile evazate ale acestui model de rochii dama si croiala relaxata, care cade pe langa corp avantajeaza orice silueta si te transforma pe loc in regina balului, iar printul floral cu specific traditional romanesc din zona manecilor si a volanasului de pe margine este un detaliu ce nu poate trece neobservat.


rochie-gipsy-neagra-holly3


Comanda pe Hainedevisvezi-preturi1


Rochie Gypsy cu flori si maneci cu volane neagra Dolly


Ce ai zice sa porti aceasta rochie cu flori si maneci cu volane cu o pereche de sandale gladiator negre, bratari colorate si ochelari de soare supradimensionati pentru o plimbare pe faleza sau cu o pereche de pantofi stiletto colorati si un plic asortat pentru o petrecere in aer liber sau pe marginea piscinei?


Rochie-Dolly-Neagra-Cu-Flori


Comanda pe Hainedevisvezi-preturi2


Rochie Gypsy cu volane Colorful Galbena


Daca iti cauti o rochie de dama cu personalitate, care sa combine materiale lejere, croiuri deosebite si printuri in tendinte, atunci rochia Gypsy Colorful galbena este exact ceea ce iti trebuie.  Cu rochia cu volane Gypsy Colorful, orice combinatie ai alege nu te va lasa sa treci neobservata si vei atrage cu siguranta toate privirile.


rochie-gipsy-galbena-inflorata


Comanda pe Hainedevisvezi-preturi0


Rochie cu volan pe umar si la poale Madeira Rosie/Roz


Rochia Madeira este de vis, este frumoasa, vaporoasa, o explozie de culoare și pasiune! Poate fi purtata simetric pe ambii umeri sau usor asimetric pentru un look neglijent. S-au folosit 10 metri de voal pentru realizarea ei si are un cordon in talie care iti subliniaza feminitatea.

rochie-lunga-cu-volane-vaporoasa-madeira


Comanda pe Chic-Divavezi-preturi1




Adorabilele Bohemian Dresses sau modele de Rochii Gypsy inflorate si involanate

Comentarii

  1. toate sunt f, frumoase doresc sa cumpar si eu 1 rochie ca a andrei si 1 rochie ca a mihaelei va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare