Etno-style, rochia cu motive traditionale romanesti, piesa de rezistenta din aceasta primavara!

“Stilul e un mod simplu de a spune lucruri complicate.” – Jean Cocteau


Trendul ETNO te va cuceri instant prin prospetimea, tineretea, nonsalanta si versabilitatea ce caracterizeaza acest fascinant stil. Inspiratiile stilului ETNO din culturile exotice ale diferitelor parti ale Asiei, Africii, Indiei precum si din costumele traditionale sunt principala sursa de inspiratie pentru tendintele stilului etnic adoptat de cele mai mari case de moda din lume.


Rochie brodata cu motive traditionale romanesti


Noua rochie brodata cu motive traditionale romanesti din magazinul FormatLady trebuie sa fie piesa voastra de rezistenta din aceasta primavara. Confectionata din materiale naturale si intr-o combinatie de culori deosebita, aceasta rochita brodata face parte din Noua Colectie si este 100% produsa in Romania!


rochie-motive-traditionale-romanesti-brodata-mae-in-romania2


Rochie model ie cu motive traditionale romanesti Negru cu Rosu




Rochia model ie din bumbac si acril cu o croiala lejera, cu manecile 3/4 cu terminatie un elastic urmat de un volan are gulerul rotund si usor incretit si se strange cu snur. Broderia portocalie are ca inspiratie portul popular. Vezi colectia Etno-Style de la FormatLady, click aici!




15589642_1226594717428725_7596356030912110669_n


buton-comanda-online


Rochie Etno tip creion Negru cu Maro


Rochie midi cu un croi tip creion, din jerse elastic, de grosime medie in combinatie cu tesatura jaquard cu model grafic unicat. Are maneci trei-sferturi si se incheie cu fermoar la spate. Se aseaza perfect pe corp, evidentieaza silueta intr-un mod deosebit. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi sau botine cu toc si iti garantam ca vei fi in centrul atentiei! Vezi toata colectia Etno-Style de la Starshiners, click aici.


 


rochie-etno-style-neagra-carouri-maro


buton-comanda-online


Rochie dama brodata Neagra cu Trandafiri Adelina


Rochia de dama brodata 100% bumbac Adelina cu motive de inspiratie traditionala este confectionata din tesatura sintetica, neagra si captusita cu bumbac. Este potrivita pentru evenimente speciale si nu numai, croiul este modern, pe corp, fusta este conica, cu slit la spate. La gat si in talie, este brodata cu motive de inspiratie traditionala, in nuante de rosu, portocaliu, verde si maro. La maneci si gat, are ca detaliu, dantela neagra din bumbac, incretita. Manecile sunt 3/4, inchiderea se face la spate, cu fermoar. Rochia este fabricata in Romania. Se realizeaza pe comanda in termen de 3-5 zile, ca sa vezi toate modelele disponibile pe Elfbebe, click aici.


rochie-black_68440


buton-comanda-online


 


 


Sandale dePurtat Etno-style cu toc subtire si snur cu ciucuri


Sandalele cu toc subtire Etno – Style fac parte din noua colectie din magazinul dePurtat despre care am scris aici. Acest model de sandale este disponibil pe albastru, rosu si negru. Vezi toata colectia de sandale dePurtat, click aici.


sandale-etno-style-negre


buton-comanda-online


Ia romaneasca, mandria nationala


Trebuie sa fim mandre ca portul nostru popular cu minunatele ii traditionale din panza brodata servesc drept inspiratie caselor de moda internationale si nu exista practic nici un strain care sa faca una din Romania! Printre cele mai frumoase ii romanesti din in brodate le-am gasit pe cele de la ElfBebe, au o colectie impresionanta inclusiv de fuste brodate pentru portul popular romanesc, vezi toata colectia, click aici.


ii-romanesti


buton-comanda-online


ii-romanesti-stilizate


Rochie inspiratie traditionala Despina Rosie sau Neagra cu Flori


Coco Chanel spunea ca o rochie trebuie sa fie suficient de stramnta ca sa arate ca esti femeie, dar decenta, incat sa arate ca esti o doamna, iar Despina indeplineste perfect aceste criterii, fiind una dintre acele rochii de dama care debordeaza de eleganta si stil. Rochii de dama cu printuri de inspiratie traditionala exista, dar niciuna nu reuseste sa imbine atat de subtil si de rafinat specificul romanesc cu design-uri moderne, in tendinte, ceea ce face acest model de rochii dama unic si special. Este confectionata din crep elastic si o poti purta atat la birou si evenimente office, alaturi deun saccou si o pereche de botine cu toc comod, cat si la evenimente deosebite, de seara cu o pereche de pantofi stiletto, un clutch elegant si cercei stil perla.



rochie-motive-traditionale-despina2


buton-comanda-online



Etno-style, rochia cu motive traditionale romanesti, piesa de rezistenta din aceasta primavara!

Comentarii

Postări populare