Cu cizme de cauciuc colorate ploaia devine o joaca de copil!

Intr-o zi ploioasa, tipica pentru clima din Marea Britanie, Tom Joule a adus cizme de cauciuc de culoare roz, care s-au vandut in doar cateva minute. Din acel moment, brandul Tom Joules a inceput sa cunoasca succesul, ajungand azi un brand de renume international si unul dintre cele mai iubite branduri de moda din UK. Brandul Tom Joule reuseste sa transforme ceva obisnuit in extraordinar! Tom Joule inseamna culoare, familie, timp liber, aer curat, calitate. Brandul Tom Joule reflecta traditia britanica in moda, combinand cu succes stilul casual sport cu stilul urban, modern. Brandul dateaza din 1989, cand Tom Joule a inceput sa vanda haine la diverse evenimente din Marea Britanie. Uitandu-se la clientii sai, Tom a realizat ca hainele pe care le purtau oamenii nu reflecta spiritul lor vesel si tanar. Astfel, s-a hotarat sa aduca un plus de culoare in viata oamenilor si hainele sa transmita multa veselie.



Cizme de ploaie colorate cu imprimeu floral Tom Joule pe fond Negru


Cizme de culoare neagra, din material impermeabil, captusit cu material textil, pentru a lasa piciorul sa respire, decorate cu o catarama metalica. Chiar daca afara ploua, aceste modele iti vor insenina ziua!


cizme-de-cauciuc-tom-joule-online1


Daca porti Tom Joule vei avea parte de clipe extraordinare, noi am gasit acest brand in magazinul online Glittio care promoveaza doar articole de calitate.


Cizme de cauciuc colorate cu flori si pasari Chooka Spritely Sparrow


cizme-de-cauciuc-tom-joule-online


Cizme de cauciuc cu dungi colorate Chooka


Nascuta din ideea ca cizmele de ploaie nu trebuie sa fie lipsite de rafinament, filosofia Chooka® de design al incaltamintei a schimbat modul in care se imbina moda si utilitatea. Ideile Chooka ce stabilesc noi trenduri au luat nastere de la credinta Directorului Executiv de a treia generatie, Rob Moehring, ca se putea imbunatati aspectul cizmelor de ploaie. In loc de a folosi culori fade, solide, compania a inceput cu imprimeuri amuzante Polka Dot si si-a imbunatatit creatiile cu fiecare produs pe care il face.


cizme-de-cauciuc-colorate-online


Fara a se limita vreodata, intreaga colectie Chooka s-a extins dincolo de traditionalele cizme de ploaie intrand in noi aventuri, schimband modul in care cizmele sunt proiectate si purtate. De la clasica linie de cizme de ploaie la noi si aventuroase cizme de calarie si espadrile, Chooka schimba perceptiile. Cizmele lor prezinta materiale placute si usoare, asigurand ca fiecare pereche de picioare a se simta confortabil atunci cand le poarta. De la captuseala din bumbac organic ce absoarbe si elimina in mod eficient umiditatea la cauciucul natural si partile superioare combinate de inalta calitate, vremea va sta cu siguranta departe de gheata Chooka. Toata colectia de cizme de cauciuc colorate Chooka o puteti admira in magazinul de tip outlet Mycloset, click aici.


Cizme de cauciuc cu stelute Tommy Hilfiger


Cizmele de cauciuc cu stelute din colectia Tommy Hilfiger sunt confectionate din masa plastica ornamentata cu talpa sculptata, interior confortabil, spatele calcaiului fiind usor rigidizat. Lungimea brantului pentru marimea 37 este de 24 cm. Mai multe modelele de cizme de cauciuc de la branduri renumite sunt disponibile in magazinul Answear, de multe ori la preturi reduse, dar pe o perioada limitata! Mai nou transportul este Gratuit la Answear indiferent de valoarea comenzii!


cizme-de-cauciuc-cu-stelute-online2


Modele de cizme de cauciuc colorate Modlet


Modelele de cizme de cauciuc propuse de Modlet au nuante si designuri speciale. Imblanite, inalte sau joase, cu imprimeuri sau in nuante monocrome, cizmele si ghetele din cauciuc regasite in oferta Modlet definesc eleganta si rafinamentul intr-un echilibru perfect cu comoditatea si dexteritatea in miscare iar preturile sunt mai mult decat accesibile, hai sa le vezi.


cizme-de-cauciuc-cu-flori-modlet-online


Modele de cizme de cauciuc cu curele si toc OJJU


Purtand o pereche de cizme de cauciuc OJJU si completand tinuta cu o jacheta impermeabila si chiar o umbrela colorata, o zi ploioasa poate deveni mai frumoasa si nu vei mai avea nici un motiv sa stai in casa daca ploua. Cizmele de cauciuc OJJU sunt super stylish si iti vor completa perfect orice outfit, le poti cumpara online de la Zoot, au mai multe modele si culori. Si tot ce cumperi poti proba, ai auzit de cabinele de fericire? Hai sa le vezi aici.


cizme-cauciuc-colorate-zoot


Si pentru ca atunci cand spunem ploaie nu putem sa nu ne gandim la un minunat curcubeu pe care sigur fiecare dintre noi l-a vazut candva, am cautat pana am gasit cea mai frumoasa umbrela curcubeu online bineinteles, in culorile luminii: Rosu, Orange, Galben, Verde, Indigo, Violet, o poti cumpara si tu online de la MeliMeloParis.


Cu cizme de cauciuc colorate si umbrele curcubeu, ploaia devine o joaca de copil!


Nu-i asa ca, incaltate cu perechea de cizme potrivite, imbracate cu jacheta potrivita, obligatoriu sub o umbrela curcubeu, ploaia poate deveni o joaca de copil iar viata poate fi mult mai frumoasa si mai colorata chiar si atunci cand ploua?


cizme-cauciuc-roz


Cu cizme de cauciuc colorate ploaia devine o joaca de copil!

Comentarii

Postări populare