Colectia de haine Madonna - pentru femeile puternice!

MADONNA este o marca femeilor active, pline de încredere. În colecțiile brandului găsim atât propuneri clasice, în nuanțe echilibrate, cât și combinații îndrăznețe de culori și modele inovatoare. Stilul este potrivit atât pentru o zi la serviciu, cât și pentru o petrecere. Numitorul comun? Feminitatea, subtilitatea și eleganța.


colectia-madonna-de-haine-online4


Cântăreața americană Madonna a produs patru branduri de fashion. Aceasta început cu o linie de modă la H&M în 2007, iar mai apoi și-a creat propria ei colecție de îmbrăcăminte prin care, hainele exprimă stiluri de viață foarte caracteristice stilului muzical care o caracterizează pe cântăreață. Hainele create de aceasta și lansate sub numele ei sunt o inovație care au ridicat din sprâncenele designerilor faimoși în momentele lansării lor.


colectia-madonna-de-haine4

Ceea ce cântăreața, dar și fiica acesteia produc și lansează în materie de haine, sunt colecții menite să facă orice femeie să se simtă mult mai sigură pe ea. Madonna a schimbat abordarea la ultimele lucruri lansate, astfel adresându-se unei palete de Material Girl mult mai mare, susținând că hainele create de ele se adresează tuturor femeilor puternice.


Cromatica și design-ul hainelor ajutând la ridicarea moralului mai ales persoanelor care sunt foarte nemulțumite de felul în care arată. Orice femeie poate să fie sexy și să aibă atitudine, exprimându-se prin hainele pe care le poartă.


colectia-madonna-de-haine-online3


Topuri, pulovere, rochii sau salopete, Madonna acoperă toată vestimentația necesară unei femei pentru a acoperi orice situație, fie că este un eveniment elegant fie că este unul casual. Brandul cântăreței este unul foarte curajos, adresându-se la toate vârstele și tipurile de corp, aceasta susținând că toate femeile sunt frumoase și trebuie să învețe să-și aprecieze corpul.


Vezi toată colecția de haine a cântăreței MADONNA
Oferte valabile azi 14-10-2016
Iti place sa sochezi? Poarta modele de papuci, ghete,cizme sau pantofi cu blana, click aici


Asortați brandul Madonna la orice eveniment unde doriți să vă simțiți ca o cântăreață pop faimoasă și dorită ca model de mii de femei din lumea întreagă.


 


Galerie foto




Colectia de haine Madonna - pentru femeile puternice!

Comentarii

Postări populare