Tehnica Balayage de vopsire a parului natural, preferata celebritatilor

Tehnica Balayage de vopsire este favorita unor vedete precum Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Kim Kardashian. A apărut prima dată în 1970, în Paris, dar a devenit foarte populară în anii ’90. Părul este vopsit cu două tipuri de creme pentru decolorare, printr-o mișcare naturală, de la bază spre vârf. La rădăcină culoarea este aplicată doar superficial, iar spre vârf intensitatea este mai mare.


Celebritati si Tehnica Balayage de vopsire, tratamente par Olaplex online
Tehnica Balayage de vopsire a parului natural, preferata celebritatilor

Desi celebritatile de la Hollywood folosesc deja de cativa ani aceasta tehnica de vopsire a parului, la noi a aparut destul tarziu. Suvitele selectate pentru vopsire nu sunt „impachetate„ in traditionalele folii, ci sunt asezate pe folii de bumbac astfel incat culoarea sa nu se amestece si in restul parului.

Balayage Hair este o tehnica frantuzeasca revolutionara care imbina fabulos si natural combinatii de inchis cu luminos.



Tehnica Balayage de vopsire a parului natural, preferata celebritatilor

Pentru o obtine rezultatele dorite folosind aceasta tehnica, evitati in primul rand spalarea parului inainte cu 24 de ore de vopsire. Astfel, uleiurile naturale va vor proteja scalpul pe durata procesului de colorare. Culoarea este aplicata vertical, asadar nu apare nicio linie clara de demarcatie intre nuante (cum este in cazul Ombre). Parul se poarte purta fara probleme atat drept cat si ondulat datorita lipsei de structura a tehnicii de vopsire.



Culorile folosite sunt recomandate a fi cu 3 sau 4 nuante mai deschise decat culoarea naturala, iar cu putina imaginatie se pot obtine schimbari de look foarte avantajoase.
Imediat după uscare se poate observa schimbarea. Nu este nici ombre, dar nu sunt nici şuviţe banale. Mai exact, rădăcina a rămas într-o nuanţă mai închisă, dar diferenţa se vede la vârfuri.


Tehnica Balayage de vopsire a parului natural, preferata celebritatilor


 


Tehnica Balayage de vopsire


  1. Impartiti parul in patru parti, cu ajutorul unui pieptan.

  2. Aplicati vaselina pe toate zonele de-a lungul radacinilor, pentru a forma un strat protector care nu va permite colorarea pielii din greseala.

  3. Aplicati vopseaua asupra firelor de par in lungime si in zonele pe care doresti sa le iluminezi, evitand sa aplicati vopsea la radacina parului.

  4. Folositi cateva agrafe pentru par care pot ajuta la separarea zonele de par asupra carora nu vreti sa interveniti.

  5. Nu aplicati vopsea in apropierea radacinilor si a scalpului. Pentru un rezultat natural, aplicati vopseaua cu ajutorul degetelor asupra suvitelor selectate.

  6. Reveniti aupra fiecarei sectiuni, pentru a va asigura ca ati aplicat o cantitate similara.

  7. Daca, din greseala vopseaua atinge pielea, inlaturati-o cu ajutorul unui prosop umed.

Tehnica Balayage folosind Olaplex


Ce este Olaplex?


Olaplex este un produs revolutionar, folosit de cei mai celebri stilisti si dezvoltat de renumiti oameni de stiinta!


Olaplex este un produs chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, cu rol in refacerea legaturilor sparte din par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau înainte. Aceste legaturi se rup in timpul serviciilor termice, mecanice si chimice. Este un produs revolutionar, avand la baza o formula chimica ce multiplica puntile si legaturile rupte din structura firului de par.


Metoda este foarte avantajoasa, deoarece nu necesita vopsiri frecvente, ceea ce inseamna o economie in bugetul tau. Daca nu iti permiti, o poti realiza singura, acasa, bineinteles dupa ce iti achizitionezi  cosmetice profesionale la preturi avantajoase din magazinele online de profil.


Chimia ORIGINAL A multiplica legaturile si reticuleaza legaturile rupte. Exista doi lideri mondiali,  doctoranzi in Materiale si Chimie care nu au lucrat pe produse pentru par inainte, Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker. Cu aceasta noua perspectiva, aceasta echipa de vis a inventat un singur ingredient chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, care reface legaturile sparte in par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau înainte.


Tehnica Balayage cu Olaplex No.1 Bond Multiplier


Celebritati care folosesc Tehnica Balayage de vopsire a parului naturalNu adaugati niciodata mai mult de 3.75 ml de Olaplex in culoarea semipermanenta sau in baza. Adaugati Olaplex doar in culoarea semipermanenta care are timp de actionare de 10 minute sau mai mult. Puteti folosi Olaplex in fiecare proces.





Folositi 1/8oz (3.75ml) Olaplex pentru 15 gr de pudra scoop of lightener for Balayage.

Adaugati cantitatea masurata de Olaplex pentru a pregati decolorantul  si a-l amesteca in intregime.

Cantitatea de Olaplex  folosita in Balayage variaza in functie de volumul dezvoltatorului de culoare folosit cu decolorantul de Balayage. Daca cel mai mare volum de decolorant este de 40 vol, rețineți că, in cazul Olaplex-ului lucrați cu un rezulatat de 30 vol.

Folosirea caldurii, de la un difuzor poate accelera timpul de procesare. Puteți de asemenea, pentru un rezultat mai rapid, sa adaugati 1/16oz No. 1, daca lucrati constransi de timp.

*Este bine stiut faptul ca decolorantul are o reactie termica cu clorul si alte depozite de minerale din apa si de pe par. Dacă aveți o reacție de căldură, acest lucru nu este cauzat de Olaplex . Acest lucru este cauzat de interactiunea clorului cu mineralele. Clatiti parul imediat dacă se întâmplă asta.


Crema de decolorare – pentru fiecare (1.5 oz ) de crema de decolorare folositi, adauga ¼oz ( 7,5 ml ) din nr.1 Bond Multiplier. Dacă utilizați mai mult de 1.5 oz cremă de decolorare, nu utilizați o cantitate mai mare  din nr.1 Bond  Multiplier si folosiți tot 1 / 4 oz de Olaplex.

Folositi 1/8oz de Olaplex pentru oricare alta cantitate de crema decoloranta sub for 1.5oz.

Timpul de procesare al lightener-ului: ACESTA VARIAZA . Nu putem spune o medie sau cu aproximatie, pentru ca fiecare  par este diferit. Nu există nici o normă, dar știm că este nevoie de mai mult timp de procesare, dar este in regula pentru că  un par bun merita acest timp suplimentar. Căldura este  compatibila cu Olaplex, dar caldura mareste viteza reactiei chimice in orice caz, asa ca fiti atenti si verificati dupa 3-5 minute, asa cum ati face in mod normal. Daca parul este grav deteriorat, stopati utilizarea de căldură până când se restabileste sănătatea, puterea și integritatea parului.


Sunteti gata sa incercati si voi un efect Balayage cu Olaplex?


celebritati-balayage-tratamente-par-olaplex-online4




Tehnica Balayage de vopsire a parului natural, preferata celebritatilor

Comentarii

Postări populare