Declar "Catifeaua" vedeta rochiilor de Revelion si de Craciun!

Cum alegi pentru revelion o rochie de catifea care sa nu ingrase


Sarbatorile sunt tot mai aproape si cum rochia de revelion este un subiect foarte discutat in urmatoarea perioada de catre noi, femeile, m-am gandit sa vin cu o recomandare care poate sa va ajute sa va decideti ce veti purta in cea mai importanta noapte din an!

Imi place catifeaua pentru ca este un material aristocratic, seducator la atingere si care dezmiarda privirea atunci cand imbraca un trup de femeie.

Exista un mit universal despre catifea cum ca “ingrasa”, insa acest lucru depinde de multi factori, cel mai important fiind croiala. Din acest motiv va propun astazi cateva croieli de rochii de catifea care scot in evidenta atuurile fizice dar care ascund imperfectiunile dar si cateva modele pentru trupuri si picioare bine proportionate.


 


rochii-de-catifea-de-revelion-fara-umeri


Rochie de catifea cu volan pe umeri neagra Josefine


Rochia de catifea bine aleasa, adica in acord cu silueta ta, nu-ti va face niciodata un defavor ci, dimpotriva, te va flata si-ti va conferi un aer aristocratic. Volanul de pe umeri este foarte in voga dar si ascunde multe imperfectiuni, in special confera volum celor cu bustul mic. Pentru un plus de sex-appeal, putem purta la aceasta rochie de catifea o pereche de pantofi stiletto! Mai multe modele de rochii de catifea la preturi WOW de la 69 lei gasiti online in magazinul Zonia.


 



Rochie de catifea rosie tip furou Andreea Raicu


Rochia tip furou din catifea urmareste doua dintre cele mai importante tendinte ale sezonului. Bretele subtiri si croiul care urmeaza linia corpului o transforma intr-un model elegant, ideal pentru evenimentele speciale. Poart-o cu accesorii simple, o pereche de pantofi negri si o geanta mini cu banduliera. Se potriveste aproape tuturor tipurilor de silueta, dar mai ales siluetelor atletice, cu umeri voluminosi si solduri inguste, fiind un pic mai lejera in partea de jos.


 



Sfaturi de la Andreea Raicu: pentru o tinuta completa, opteaza pentru o coafura lejera si niste cercei spectaculosi. Atunci cand vrei sa ascunzi anumite imperfectiuni, poarta peste rochia de catifea un blazer masculin!




Rochie de catifea verde cu insertii de voal, broderie si spate decoltat Green Velvet


Este o superba rochie de seara Green Velvet de culoare verde inchis, realizata din catifea fina, cu insertii din voal transparent, detalii florale brodate in zona bustului si inchidere prin fermoar lateral, cu croiala tip corset. Rochiile cu corset evidentiaza fiecare forma in cea mai flatanta maniera cu putinta, valorificand talia intr-un mod cu totul diferit si conferindu-ti, pe parcursul perioadei in care le porti, o silueta de tip clepsidra – poate cea mai seducatoare forma pe care o poti avea.  Snurul de la spate se poate lasa mai lejer sau mai strans, dupa preferinta. Modelul acesta de rochie de catifea cu broderie o poti cumpara din magazinul DyFashion pe culoarea rosie, neagra, verde, albastra dar si din magazinul Fashion-24 pe verde si pe rosu. Preturile sunt comparabile, de la foarte accesibile spre mici la Rochii de Revelion in ambele magazine online.


 



Rochie de catifea rosie cu broderie si insertii de voal la bust Red Velvet


Rosu este o culoare a pasiunii iar tinutele festive de sarbatori in aceasta nuanta sunt foarte inspirate. Imaginea ta va straluci pana la stele daca vei opta pentru o rochie din catifea rosie sau bordo!


 





Rochie de catifea lunga cu decolteu in V Regal Red


A new love! Poti atrage la o petrecere privirile tuturor intr-o superba rochie de catifea de seara lunga, rosie cu decolteu si lantisor decorativ. O rochie rosie de catifea cu siguranta va starni noi pasiuni. Este recomandata femeilor cu bust mediu spre mare si cu talia frumos definita. Decolteul in V avantajeaza in general atat sanii mici cat si pe cei voluminosi, fiind o buna alegere in mai toate ocaziile, fie ca ne referim la un tricou fie ca ne referim la o rochie. Pretul acestei rochii este extrem de rezonabil in magazinul Dyfashion, vezi aici.


 



Rochie de catifea verde cu fusta in clos, insertii de tull si broderie Fabiola


Purtand rochia eleganta verde Fabiola e ca si cum te-ai lasa imbratisata cu pasiune de textura romantica a catifelei. Cu fusta in clos si bustul frumos impodobit cu insertii de tull cu aplicatii florale multicolore, rochia scurta eleganta din catifea acapareaza privirile datorita tonurilor de verde smarald care creeaza efecte vizuale fermecatoare sub influenta reflexiilor luminii. Manecile trei-sferturi o transforma intr-o rochie eleganta din catifea care poate fi purtata cu succes in sezonul rece, dovedind si un grad de versatilitate ridicat. Closul fustei recomanda aceasta rochie pentru toate silutele, inclusiv celor mai voluptoase, deoarece ascunde imperfectiunile din partea de jos a trupului. Este gresita ideea de a purta haine foarte largi in partea de sus atunci cand avem ceva kilograme in plus, corectia vizuala se poate realiza dand volum tinutei in partea de jos si micsorand volumul in partea de sus.


 



Datorita simplitatii sale rezultata din design-ul in clos si din culoarea clasica, rochia de catifea Fabiola in varianta pe negru poate sa fie purtata cu success in diverse tipuri de tinute: fie office, fie de seara, intotdeauna reusind sa starneasca zambete si priviri admirative. Detaliile florale in jocuri contrastante de culori aplicate la baza gatului, pe insertiile de tul, confera o nota de unicitate acestei rochii de catifea scurta pana la genunchi. O poti cumpara online din magazinul MissGray, “proudly Made In Romania”, merita toata atentia noastra!



Rochie de catifea lunga verde Esmeralda Bogas



Rochia Esmeralda este o rochie foarte eleganta potrivita pentru o tinuta de Revelion sau de nunta, este conceputa din catifea cu talia marcata de un cordon superb din dantela. Rochia de catifea asimetrica este foarte lunga, asimetria se datoreaza unui umar gol, foarte sexy. O poti cumpara online, am vazut ca este inca la pret redus in magazinul Bogas, un magazin cu colectii proprii care te incurajeaza sa porti creatii nonconformiste si sa ai o atitudine indrazneata prin vestimentatie.





Acestea fiind spuse, declar “Catifeaua” vedeta rochiilor de ocazie pentru un Revelion 2016-2017 de vis!



Declar "Catifeaua" vedeta rochiilor de Revelion si de Craciun!

Comentarii

Postări populare