Rasfira-ti degetele in cele mai colorate cizme tip UGG din piele naturala!

Cizme tip UGG piele naturala colorate – color your life!


Se spune ca “UGG” vine de la uggly din limba engleza care inseamna urat, putem deriva de aici in limba romana si sa le spunem “uratenii” la aceste modele de cizme. Totusi, aceste cizme UGG le vedem pe strada atat de des purtate si adorate de catre toate categoriile de varste, incepand de la copii, pustoaice, care le incalta ca pe o uniforma obligatorie si terminand cu varsta a treia.  De ce? Raspunsul vine tot cu o intrebare.


De ce sa-ti inghesui in fiecare zi degetele de la picioare intr-o pereche de cizme sau ghetute subtiri cu talpa de 5 mm cand poti sa-ti rasfiri din cand in cand degetele de la picioare la maxim in cea mai calduroasa pereche de cime UGG colorate din piele intorsa cu blanita si talpa de 2 cm?


Cand vrem sa petrecem o zi lejera, in care sa ne simtim relaxate si rasfatate iar tinuta office nu este obligatorie, putem alege rapid sa purtam fusta noastra de jeans preferata combinata cu o pereche de UGG-uri in culoarea ciocolatei sau a portocalei si un cardigan oversized lung, care sa ne tina toata ziua cald dar sa ne dea libertate totala de miscare.


Rasfira-ti degetele in cele mai frumoase Cizme UGG colorate din piele



Modele de cizme tip UGG din piele naturala colorate


Aceste modele de cizme tip UGG colorate sunt imblanite la interior, sunt cofectionate din piele intoarsa naturala si sunt ideale zilelor cu temperaturi scazute. Inchidereea este de tip slip on, brantul este imblanit, fiind captusite la interior cu blana pufoasa. Talpa este aderenta. Pretul cel mai bun la o pereche de cizme tip UGG din piele l-am gasit in magazinul online Pantofi Trendy,  locul in care vei gasi intotdeauna cei mai trendy pantofi. 


Cizme tip UGG piele naturala de culoare Fuchsia cu blanita


cizme-ugg-fuchsia-piele-colorate-online3


Cizme tip UGG piele naturala de culoare Mov cu blanita


cizme-ugg-mov-piele-colorate-online2

Cizme tip UGG piele naturala de culoare Portocalie cu blanita


Rasfira-ti degetele in cele mai frumoase Cizme UGG colorate din piele


Cizme tip UGG piele naturala culoare Rosie cu blanita


cizme-ugg-rosii-piele-colorate-online3


Cu toc cui, talpa joasa sau platforma, simpli sau cu imprimeuri si texturi, monocromatici sau in toate culorile curcubeului, oricum ar fi, Pantofi Trendy iubeste cu pasiune pantofii.  Si cizmele Ugg colorate din piele naturala. Si noi la fel. Voi?


Cizme Ugg Colorate din Piele Naturala intoarsa Imblanite Online


Cizme tip UGG Marco Tozzi cu blanita si 2 nasturi din piele


Marco Tozzi adauga si putin glamour la aceste modele de cizme tip UGG tot din piele naturala, dar un pic mai scurte si care se inchid lateral cu un doi nasturi “piatra pretioasa” adorabili! Sunt ideale celor dintre voi care au picioarele mai groase in partea de jos a piciorului, inchiderea cu nasturi aducandu-le un plus de flexibilitate. Cizmele din piele intoarsa au inaltimea la talpa de 2 cm si inaltimea tocului de 2.5 cm. Aceste cizme tip UGG sunt confectionate din piele naturala, in interior sunt imblanite, foarte atent lucrate si extrem de confortabile, cu talpa antiderapanta.


Descoperiti noua colectie de toamna-iarna 2017 a lui Marco Tozzi.  Alegeti brandul MARCO TOZZI pentru calitate, pret accesibil si stil modern. Inca mai sunt la pret redus aceste modele in magazinul Glittion, dar nu cred ca pentru multa vreme. Happy shopping!


Cizme ugg piele Marco Tozzi



Rasfira-ti degetele in cele mai colorate cizme tip UGG din piele naturala!

Comentarii

Postări populare