Tunsoarea bob, una dintre cele mai apreciate tunsori din lume in 2017, ai incercat-o?

Tunsoarea bob, una dintre cele mai apreciate tunsori din lume e senzationala si iti schimba radical lookul!


Ma bate gandul de vreo doi ani sa renunt la parul lung in favoarea unei tunsori bob. Vreau sa incerc cum e sa nu mai ai grija parului lung si frumos o perioada, tinand cont ca toata viata am purtat parul lung in semn de protest ca atunci cand eram copil mama ma tundea mereu baieteste si uram acest lucru, nu vroiam insa sa ma opun si sa o supar.

Asa ca nu mai stiu cum e sa te trezesti dimineata fara par ciufulit imprastiat peste tot in jurul tau, cum e sa nu trebuiasca sa cumperi mereu bentite, elastice, agrafe, sa ai grija sa nu iti vina mereu pe fata pe bicicleta cand bate vantul tare, sa nu ai nevoie sa il vopsesti cu 2-3 tuburi de vopsea si in plus sa nu trebuiasca sa consumi cate un bidon de 5L de sampon si unul de 5L balsam la 2-3 luni (hai sa nu exagerez totusi, dar cate un bidon de 1000 ml de sampon si de balsam profesional tot consum).

Lung, scurt, cu breton asimetric, cu breton drept sau fara breton, bobul a devenit una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Bobul este sofisticat, modern, stilat si este una dintre putinele tunsori care se potrivesc cu orice forma a fetei. In momentul in care vrei sa-ti schimbi tunsoarea, este recomandat sa tii cont de forma fetei, altfel este posibil sa nu te avantajeze si sa nu iti evidentieze trasaturile. Dimpotriva, ar putea chiar sa-ti accentueze micile imperfectiuni.

Iata cateva sugestii care te-ar putea ajuta sa ai cea mai cool tunsoare bob, potrivit formei fetei tale.

1. Tunsori bob pentru fata rotunda



Fata rotunda este echilibrata, lungimea si latimea ei fiind aproximativ egale. Pentru o fata rotunda, iti recomandam sa incerci un bob lung. Ceea ce iti doresti sa obtii este un efect de alungire a fetei.

Te poti inspira din tunsoarea bob lung a actritei Scarlett Johansson. Lungimea parului ar trebui sa depaseasca linia maxilarului. Daca optezi pentru suvite prea scurte, pometii tai ar putea parea si mai plini decat sunt in realitate.

Daca ai parul drept sau usor ondulat natural, bobul lung va arata fabulos si iti va permite sa creezi tot felul de coafuri.

2. Tunsori bob pentru fata ovala



Daca ai fata ovala, te poti considera o norocoasa, deoarece ti se potrivesc mai multe tipuri de tunsori bob: bob lung, bob mediu, bob scurt si chiar bob foarte scurt, in stilul tunsorii pixie.

Fata ovala se remarca printr-o marime aproximativ egala a fruntii si a maxilarului. Pentru a-ti pune in valoare trasaturile, iti recomandam sa alegi un bob in scari, ce iti confera un plus de volum. Te poti inspira din tunsoarea bob a actriei Eva Longoria.

Este bine sa stii ca fata ovala iti permite sa porti un bob cu breton. Iti sugeram sa alegi un breton asimetric, nu unul lung si drept.

 

3. Tunsori bob pentru fata patrata



Fata patrata este caracterizata de pometi nedefiniti si de o latime a fruntii aproximativ egala cu cea a pometilor.

Keira Knightley este exemplul perfect pentru fata patrata, motiv pentru care a ales deseori sa se tunda bob. Daca vrei o tunsoare care sa te avantajeze, incearca si tu bobul asimetric scurt - parul care iti incadreaza fata este tuns mai lung decat cel din spate.

Bobul asimetric scurt, prin linia tunsorii, iti indulceste trasaturile fetei si iti confera un plus de feminitate.

Iata cateva modele de tunsori bob care imi plac foarte tare si din care cred ca o sa aleg si eu una pentru sezonul de vara care urmeaza. Ramane sa imi iau avantul necesar pentru o schimbare radicala de look !

4. Tunsori bob pentru fata in forma de inima



Fata in forma de inima este foarte ofertanta din punct de vedere al tunsorilor. Se caracterizeaza printr-o frunte lata si o barbie ingusta.

Daca ai fata in forma de inima, iti recomandam sa eviti boburile scurte si foarte scurte, deoarece iti scot in evidenta pometii. In schimb, iti sugeram sa incerci o tunsoare bob asimetric lung, cu breton asimetric.

Actrita Dianna Agron poarta cu mandrie o astfel de tunsoare care o avantajeaza foarte mult. Iata cum, cu o singura tunsoare, poti obtine doua coafuri superbe.

Sursa de inspiratie  www.ele.ro
Fotografii Pinterest.com



Tunsoarea bob, una dintre cele mai apreciate tunsori din lume in 2017, ai incercat-o?

Comentarii

Postări populare