5 Modele de sandale dama pe care e musai sa le avem in garderoba vara aceasta!

5 Modele de sandale dama pe care e musai sa le avem in garderoba in aceasta vara



Chiar daca primavara are o personalitate dificila, trebuie sa gandim in perspectiva si sa achizitionam inca de pe-acum cele mai frumoase modele de sandale dama, potrivite pentru sezonul cald.

Intr-adevar, in unele zile soarele ne alinta cu razele sale iar in altele, vremea morocanoasa ne indeamna sa purtam din nou perechea preferata de botine la outfit-urile noastre de zi. Acesta nu este insa un motiv pentru a amana pregatirile pentru temperaturile ridicate din timpul verii.

Nu trebuie sa fim luate pe nepregatite in ceea ce priveste garderoba noastra, asadar sesiunile de shopping online sunt de prisos in aceasta perioada.

Pentru a fi in tendinte, iata care sunt cele 5 modele de sandale dama must-have in sezonul-cald! Fiecare diva trebuie sa le aiba in propria garderoba, caci ele garanteaza rafinament absolut pe parcursul verii.


Sandale dama cu platforma


Printre articolele de incaltaminte pe care orice femeie chic ar trebui sa le aiba in garderoba se numara si aceasta pereche de sandale cu platforma, de culoare neagra si realizate din material textil.


 



 


Sunt versatile si confortabile, asadar poti purta fara grija aceste sandale in combinatii vestimentare care iti pun in valoare stilul si personalitatea.

Ele confera un efect fascinant tinutei tale daca le combini cu o pereche de jeans. Alatura-le unei rochii scurte, in nuante vesele sau cu pattern sofisticat, si vei obtine un outfit de vara ce se remarca prin creativitate si aspect superb.

Modelul de sandale dama cu platforma Galindo dispune de inchidere prin fermoar, element pozitionat in partea din spate a piciorului.

Pattern-ul geometric si modul in care au fost realizate decupajele ofera un plus de eleganta acestei perechi de sandale dama, un rafinament vizibil la fiecare purtare. Mai mult, platforma de 8 centimetri este perfecta pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie mereu la inaltime, creand un look extravagant in orice imprejurare.


Sandale dama colorate


In aceasta vara se poarta culorile vesele, asadar de ce nu adaugi un punct de interes tinutei tale de zi purtand o pereche de sandale dama in nuanta puternica de galben? Cu talpa joasa si extrem de chic, ele asigura confortul tau pe toata perioada zilei.



Sunt realizate din piele ecologica, material durabil ce garanteaza purtari repetate si mereu admirate. Mai mult, inchiderea laterala si mixul interesant intre nuanta alba a talpii si design-ul galben transforma aceste sandale dama intr-o definitie a stilului modern, sofisticat si constant remarcat!


Sandale dama lungi gladiator cu siret pe picior Anita


In sezonul cald, te incurajam sa iti construiesti un look ce iese din tipare cu aceste sandale dama lungi cu toc cu barete pe picior!


Pe langa sandalele cu talpa joasa si cele cu platforma, nu trebuie sa lipseasca din garderoba de vara o pereche de incaltaminte dama cu toc subtire, care se potriveste atat unui outfit casual cat si unei tinute elegante.



 


Decupate in mod chic pe toata lungimea, pana la genunchi, perechea de sandale dama negre se asorteaza perfect cu o fusta lejera de vara sau cu o rochie scurta. Le poti purta si in combinatii extravagante de seara, avand certitudinea ca vei obtine un look fabulos, cu o eleganta aparte.


Sandale Dama cu Pietre si Bareta Angelina Negre


Cu aceste sandale dama cu pietre colorate, obtii eleganta si aspect fabulos! Adauga perechea de incaltaminte dama la combinatiile vestimentare preferate si lasa-te cucerita de efectul modelului din pietre colorate in infrumusetarea stilului tau personal. Achizitioneaza aceste sandale cu toc din magazinul online Iarena si rasfata-te cu aparitii superbe, constant admirate!


 



Sandale cu broderie


Adauga o nota de eleganta atemporala tinutelor tale de sezon cu aceste sandale dama cu broderii florale chic! Extrem de versatile si cu un aspect delicat, ele se potrivesc perfect in combinatie cu o rochie lejera sau cu o pereche de jeans cu broderie flori! Incalta-te cu aceste sandale cu toc si mandreste-te cu un stil mereu fabulos, in tendintele modei!



Sesiunile de shopping devin mai placute in magazinul online Iarena de incaltaminte dama. Aici gasesti atat sandale perfecte pentru sezonul cald, cat si pantofi cu toc sau casual cu broderie, pantofi cu insertii florale, adidasi dama, espadrile super chic sau tenisi care se remarca prin pattern-uri sofisticate. Alegeti-va produsele preferate!




5 Modele de sandale dama pe care e musai sa le avem in garderoba vara aceasta!

Comentarii

Postări populare