"Denim never die", alege sandale din denim cu toc, pantofi, tenisi sau cizme lungi

Pantofi denim dama stiletto cu broderie florala  Amalia bleumarin


Pantofi dama Stiletto Amalia bleumarin cu flori



Pantofi dama Stiletto Amalia bleumarin cu flori Nume produs: pantofi comozi cu toc pentru femei Inaltime toc: 11 cm Culoarea: bleumarin Sezon: primavara, vara, toamna, iarna Colectie: Amalia 2017 Material exterior: textil Stil: elegant Potrivit pentru: diverse evenimente, plimbari, petreceri, serviciu etc.  Alege ultimele tendinte la preturi accesibile.


Pret 170.9 RON


Comanda pe Modlet


Click & Shop



Sandale denim Valentina Albastre


Sandale de dama cu toc gros, cu calcai si varf decupate, confectionate din denim cu aspect vintage. Inchidere cu fermoar. Brant din piele ecologica. Talpa aderenta Compozitie: Exterior: material textil tip denim. Interior: piele intoarsa ecologica. Talpa: material sintetic. Dimensiuni: Toc: 10 cm, Inaltime totala: 20 cm



Pret 149 RON
Comanda pe Pantofi-trendy


Click & Shop


Sandale denim cu platforma ISSAC albastre


Cumpara aceste sandale dama cu platforma si construirea outfiturilor de sezon devine un proces facil, usor de indeplinit! Nu uita ca in sectiunea Sandale Dama gasesti si alte produse chic de care te vei indragosti instant!



Pret 169 RON
Comanda pe Iarena


Click & Shop


Cizme denim Dama Minni Albastru deschis


Cizme denim de dama decupate cu toc cui, se muleaza pe picior, au inchidere cu slip on si brant din material textil. Talpa este aderenta, are toc de 10 cm si inaltime totala 71 cm.



Pret 179 RON
Comanda pe Pantofi-trendy


Click & Shop


Cizme Denim Dama Mila Albastru deschis


Cizme de dama, decupate, cu toc cui, confectionate din denim aplicat peste piele ecologica, cu broderii aplicate, cu siret in fata si fermoar in partea interioara astfel ca se poate adapta usor functie de diametrul fiecarei gambe.



Pret 159 RON
Comanda pe Pantofi-trendy


Click & Shop



"Denim never die", alege sandale din denim cu toc, pantofi, tenisi sau cizme lungi

Comentarii

Postări populare