Arborele Vietii te tine inspirat si te ajuta sa-ti regasesti puterea interioara, alege bijuterii cu simboluri

Simboluri


 

Toti oamenii, prin felul lor de a fi sau de a vorbi, de a se misca sau de a visa se folosesc de simboluri cu sau fara stirea lor. Simbolurile confera ceva concret dorintelor, ele declanseaza anumite actiuni, modeland comportamente si tot ele alcatuiesc samburele din care se va ivi o victorie sau o infrangere.

Freud sustine ca ceea ce este simbolizat apartine intotdeauna inconstientului. Cat despre Jung – penru el simbolul este o imagine capabila sa desemneze cat mai bine natura Spiritului pe care doar in strafundurile fiintei noastre o putem inchipui.

Spirala simbolizeaza calatoria spirituala de la exterior catre viața interioară a sufletului sau a formelor spirituale superioare


Iubesc imbolurile, ma fascineaza iremeiabil formele iar semnificatiile lor imi transmit o incarcatura energetica pozitiva, imi place sa le simt cat mai aproape de mine, sa le port la mana, la urechi sau la gat. Intr-o zi, o colega de la sala de sport mi-a spus foarte fericita ca a cautat atat de mult si ca in sfarsit a gasit un pandantiv ca al meu (simbolul Arborele Vietii) . De aceea vreau sa va recomand si voua, celor care iubesc bijuteriile cu simboluri din ce magazine online puteti comanda. Si pentru ca sunt atat de multe, astazi ma opresc doar asupra bijuteriilor de argint cu simbolul Copacul Vietii.

Set superb din argint 92.5%, care cuprinde cercei si pandantiv Copacul Vietii

Comanda pe LaFemmecoquette


 

Ce simbolizeaza Arborele Vietii?


 

Copacul Vietii este un copac mistic, magic, foarte bine cunoscut in multe culturi, ce dateaza din cele mai vechi timpuri. Diferite popoare si religii i-au atribuit diverse nume, fiecare popor avand propriul copac al vietii in mitologia sa. Semnificatia acestui copac ramane insa una si acceasi – sursa de viata.



 

Simbolurile acestui copac sunt cuprinse in toate aspectele copacului ca intreg, dar si in ale fiecarui element. Avem radacinile, trunchiul, ramurile, frunzele si fructele ce provin din acelasi copac. Toate aceste parti ale arborelui il reprezinta intr-un mod simbolic.

Radacinile sapa adanc pamantul, trunchiul este fundatia, ramurile se intind catre soare pentru a se hrani cu energia vietii, frunzele colecteaza puterea si fructul o daruieste.

Semnificatia frunzelor a fost considerata a fi aceea de vindecare, datorita proprietatilor pe care acestea le au. In acest caz, ne referim la procesul de vindecare nu numai din punct de vedere fizic, ci si spiritual sau emotional.

Bratara argint cu charm Copacul Vietii si pietricele finute de jad, turcoaz si cuart roz

Comanda pe Glambazaar


Arborele Vietii simbolizeaza aspectele de hranire a vietii, o hranire atat la nivel fizic, cat si spiritual. Prin crengile sale, el se intinde spre Soare pentru a se hrani cu energie. In frunze este adunata toata aceasta hrana care este pretuita prin transformarea sa in mancare datatoare de viata – fructul.

Radacina este cea care sapa adanc in sufletul Pamantului. Copacul Vietii cuprinde pamantul cu radacinile sale si recunoaste solul ca fiindu-i mama, cea care da viata. In radacinile copacului si in ramurile acestuia sunt recunoscute originile – Mama Pamant si Tatal Soare. Este o recunoastere deplina a vietii, care il sustine, si a originii sale spirituale.

Inel din argint cu medalion Copacul Vietii


 

Comanda pe LaFemmecoquette


 

Arborele Vietii te poate ajuta sa-ti regasesti puterea interioara si stabilitatea. Orice bijuterie cu acest simbol te poate inspira si incuraja, te poate ajuta sa-ti regasesti increderea in propria persoana. In multe culturi atunci cand te confrunti cu o afectiune fizica, acesta iti poate inspira o noua speranta si iti alimenteaza puterea de a merge mai departe cu incredere deplina.

 

 

 


Arborele Vietii te tine inspirat si te ajuta sa-ti regasesti puterea interioara, alege bijuterii cu simboluri

Comentarii

Postări populare