Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizmele din piele de oaie UGG au fost inventate de un surfer australian, Shane Stedman, un model care ii permitea cizmele sa isi incalzeasca picioarele dupa timpul petrecut la surfing in apele inghetate din jurul Australie. In 1971, Stedman a inregistrat marca UGH-BOOTS in Australia, in 1982 inregistrand si marca UGH.


In 1978, un alt surfer australian, Brian Smith, a dus cu el in America mai multe perechi de cizme australiene facute din piele de oaie pe care le-a comercializat in New York si California, infiintand in Statele Unite compania UGG Australia Footwear. Cizmele sale si-au gasit adepti atat printre surferii californieni cat si la Hollywood. In 1985, Smith a depus o cerere de inregistrare a logo-ului UGG in SUA, aceasta fiindu-i acordata in anul 1987.


In 1995, compania nord-americana de incallaminte, Deckers Outdoor Corp. a achizitionat compania detinuta de Smith, UGG Holdings, Inc. platind pentru aceasta 15 millioane de dolari americani. In anul 1996, Shane Stedman si-a vandut drepturile pe care le detinea asupra marcii australiene UGH companiei Deckers contra sumei de 10,000 lire sterline, putand in plus sa beneficieze de trei perechi de cizme UGG pe an pentru tot restul vietii.


La inceputul anilor 2000, cizmele UGG au intrat in tendintele modei devenind un fenomen cultural. Mare parte din popularitate i se datoreaza faimoasei moderatoare americane de televiziune Oprah Winfrey, o personalitate in domeniul sau. Incepand din anul 2000, Oprah a inclus cizmele UGG pe lista sa cu obiecte favorite, afirmand acest lucru de cinci ori (un record!) in programele sale speciale de Sarbatori. Star-urile de film americane, precum Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Jennifer Anniston si Cameron Diaz au fost fotografiate purtand cizme UGG. Footwear News a desemnat marca UGG drept “Brand of the Year”.



Anul viitor eu mi-am facut deja planul sa merg sa imi cumpar cizme UGG totusi din Australia, tara care a dat nastere celor mai controversate modele de cizme din lume! De ce controversate? Pentru ca nu poti spune cu exactitate daca arata bine sau sunt urate (cuvantul UGG provine de la ugly care inseamna urat in engleza). Un lucru insa e cert: sunt foarte comode si calduroase iar picioarele se rasfata iarna in ele putand fi purtate chiar si fara ciorapi fara sa iti inghete picioarele! Si pentru ca nenumarate firme se intrec in a realiza fakuri, m-am gandit ca trebuie sa stim cum alegem oaia originala, adica cum deosebim un original de un brand.



Oferte Cizme UGG Australia 100% Originale Azi  30-10-2017


Cele mai importante diferente intre cizmele UGG originale si fake-uri:


1.Cizmele UGG originale sunt fabricate in China la fel ca cele fake, dar ele sunt complet diferite ca materiale si culori. Atentie la nuanta. Fake-urile sunt intotdeauna prea inchise la culoare, prea usoare, prea rosii sau prea gri, comparativ cu cele reale.


2. Eticheta din partea din spate este perfecta la cizmele UGG originale, fakeurile au eticheta mereu cu imperfectiuni. In acest caz, “R” de la marca inregistrata este prea departe de simbolul UGG, tigheta nu este dreptunchiulara. De asemenea, cuvantul “australia” din logo este cu litere mici.



3. Cizmele originale UGG au o forma fireasca si sunt mai stranse in jurul gleznelor. Cizmele UGG fake sunt mai largi. Talpa celor originale este mult mai flexibila.



 


4. Cizmele UGG fake, contrafacute au o eticheta tesuta in interior. Cizmele UGG originale au o eticheta tiparita.


 


5. Cizmele UGG originale au blana de oaie interior si cand pui mana pe ea este foarte moale si un pic ondulata. Parul nu reflecta lumina.Pielea exterioara este foarte moale. Cele false au blana sintetia si neteda. Aspectul este destul de lucios deoarece acestea sunt artificiale. Cand atingeti pielea este destul de dura fata de cele originale.



6. Talpa cizmelor UGG originale are un “soare” mare si un logo in centru in care scrie “UGG”. Cizmele UGG fake nu au logo sau au un desen diferit de cel din poza de mai jos. Uneori chiar daca seamana foarte bine cu desenul de mai jos nu inseamna si ca cizmele UGG sunt originale.


Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!


7. Cizmele UGG originale nu au nici un fel de sac in interiorul cutiei. Acesta sunt prezente doar in cutiile de cizme UGG fakeIn Romania poti cumpara online Cizme UGG Originale din magazinele Answear, ZootB-mall, MyCloset, Tezyo by Otter.


 


Modele de cizme UGG Australia originale pe care le poti cumpara online



Cizme UGG originale Bailey Button maro, Detalii & Pret pe Answear,click aici.



Cizme UGG originale Bailey Bling negre, Detalii & Pret pe Answear,click aici.


 



Cizme UGG originale Bailey Bling bordo, Detalii & Pret pe Answear, click aici.


 


Cizme UGG originale Classic Short maro, Detalii & Pret pe Zoot.


 


  1. Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Classic Long, Detalii & Pret pe Answear, click aici.


  1. Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Cizme UGG originale Bailey Bow, Detalii & Pret pe Answear, click aici.


 


 


 



-20% Cizme UGG originale Bailey Button Triplet, Detalii & Pret pe Tezyo, click aici.


 


Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!


Cizme UGG Disney Minnie, Detalii & Pret pe MyCloset, click aici.


 



Alege oaia originala, cizme UGG originale versus fake-uri!

Comentarii

Postări populare