Velvet touch, salopeta sa rochie de ocazie din catifea verde?

Velvet touch, eleganta, finete, suplete, seductie … voi cum ati descrie sentimentul de atingere a catifelei?


Inca din anul 2000 i.Hr si pana astazi, catifeaua si-a pastrat farmecul si seductia.  Jocul de lumini si umbre, bogatia culorilor au facut ca alaturi de aur si bijuterii, catifeaua sa fie o comoara pentru cei cu stare cum se zicea pe vremuri. Initial se folosea matasea pentru fabricarea ei dar acum se relizeaza inclusiv din material sintetic si de aceea a devenit foarte accesibila, fiind prezenta obisnuita pe podiumurile de moda, o singură piesa de catifea poate da tinutei un aer de eleganta aparte.



Desingneri importanti precum Yves Saint Laurent, Mark Jacobs, Versace sau Armani au facut din catifea un lait-motiv, transformand-o in pantaloni, paltoane, veste, sacouri, fuste, rochii de seara, pantofi sau cizme.


Rochie din catifea plisata verde Tafara Marsala


Rochia din catifea Tafara este potrivita pentru a ob?ine un look office elegant în fiecare zi, insa este perfecta si pentru tinute casual chic. Rochita este realizata din catifea, materialul sezonului rece de anul acesta si este o alegere eleganta pentru orice femeie. Pret 189 RON, vezi toata colectia Chic-Diva.



 


Rochie din catifea cocktail Andreea Raicu


Rochia cocktail din catifea este ideala pentru momentele in care vrei sa iesi din tipare. Materialul iti va evidentia armonios silueta iar decoletul in V cu siguranta va adauga o nota de rafinament look-ului tau. Talia va fi punctul de interes al tinutei prin designul sofisticat al curelei in nuanta tomnatica. Perfecta pentru a o purta la o cina romantica, rochia cocktail din catifea va fi articolul vestimentar cu care nu ai cum sa dai gres. Pret 360 RON, vezi toata colectia Andreea Raicu.



Rochie din catifea petrecuta Andreea Raicu


Rochia petrecuta din catifea te ajuta sa iti subliniezi talia si sa iti pui in valoare formele. Vei arata mai slaba, mai inalta si mai sexy! Acest tip de rochie este usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste la orice varsta. Sezonul acesta, catifeaua, materialul vedeta, este pus in valoare de acest croi, iar nuantele inchise, dar vibrante ii confera un aer sofisticat. Pret 285 RON, vezi toata colectia Andreea Raicu.



Salopeta de ocazie din catifea Andreea Raicu


Salopeta de seara din catifea este o alternativa la rochiile de seara pentru femeile care isi doresc sa fie diferite, elegante, dar si comode. Catifeaua este in continuare materialul vedeta, iar salopeta se afla printre tendintele noului sezon. Poart-o la o petrecere pretentioasa cu o pereche de sandale si un colier delicat. Sfatul Andreei: accesorizeaza salopeta de seara din catifea cu un choker din perle si o pereche de sandale sau pantofi in culori metalice. Pret 375 RON, vezi toata colectia Andreea Raicu.



Rochie de ocazie din catifea verde cu paiete eleganta


Alege rochia verde Iona din catifea cu paiete pentru o tinuta speciala la orice petrecere! Croiul drept se muleaza elegant corp, iar decolteul in forma de V iti subliniaza feminitatea. Gulerul este accesorizat cu paiete in nuanta de verde smarald.


Pret 149 RON, vezi toata colectia Dyfashion.



Rochie de ocazie din catifea verde cu crapatura pe picior


Alege rochia verde scurta Nicol din catifea pentru o tinuta eleganta si feminina! Rochia este in croi drept, mulandu-se elegant, cu un crepeu seducator pe sold. Decolteul oval este accesorizat cu un guler multicolor. Ai posibilitatea sa alegi acest model de rochie din catifea si pe alte culori: rosu, negru sau albastru.


Pret 159 RON, vezi toata colectia Dyfashion.



Rochie de ocazie din catifea verde mulata pana la genunchi Pudra Bogas


Pret redus la 99 RON de la 154 RON, vezi toata colectia Bogas.



Rochie de ocazie din catifea verde mulata cu spatele gol Bogas


Pret redus la 99 RON de la 154 RON, vezi toata colectia Bogas.



Rochie de ocazie din catifea lunga Esterra Verde


Rochie din catifea verde, perfecta pentru evenimentele deosebite si elegante la care esti invitata. Croiul pe corp precum si spatele decupat, vor face din aparitia ta, una de diva. Pret 199 RON, vezi toata colectia de rochii de ocazie din catifea Zonia.



 



Velvet touch, salopeta sa rochie de ocazie din catifea verde?

Comentarii

Postări populare