Voi de ce nu aveti prea multe rochii de ocazie rosii in dulap?

Cand imbracam o rochie rosie, la o ocazie sau ziua-n amiaza mare?


Astazi nu vreau sa vorbim despre sabloane stupide conform carora alegem o rochie rosie atunci cand vrem sa atragem privirile barbatilor si nici despre rochia rosie atat de dificil de purtat si de asortat, de fapt m-am plictisit ingrozitor sa aud si sa citesc mereu pe aceasta tema aceleasi idei expirate. Astazi este doar despre acea rochie rosie care ne face sa ne simtim bine si sigure in pielea noastra, este despre acea rochia rosie care nu atrage privirile barbatilor ci femeia care stie sa o poarte, este in general despre culoarea rosie care in cromoterapie are efect de stimulare a neuronilor, a glandelor adrenale (cele care secreta adrenalina), a nervilor senzoriali si imbunatateste circulatia sangelui. Ei… exista cineva care sa nu simta beneficiul adus de aceasta stimulare?


Rochie de zi rosie petrecuta, o puteti cumpara online cu reducere de -48% din mgazinul online Zenda.

In general noua, femeilor ne plac foarte mult culorile, dar multe dintre noi nu indraznim sa purtam decat cateva dintre ele, doar pe cele care “se asorteaza la orice”. Cred ca in realitate toate culorile au ceva frumos de spus si de aceea nu trebuie sa evitam sa le purtam deoarece ne vor face sa ne simtim bine intreaga zi.



Rochia rosie petrecuta in plus ne ajuta sa parem mai slabe, mai inalte si mai atragatoare! Acest model faimos creat de catre Diane von Furstenberg este extrem de usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste la orice varsta. Rochia petrecuta din colectia Andreea Raicu nu face exceptie de la regula! Noua varianta este facuta dintr-un material mai gros si mai moale care nu necesita captuseala, astfel incat sa te simti si mai confortabil!


Rochie midi eleganta rosie petrecuta, o puteti cumpara online pe shopul Andreei Raicu, click aici.

Poti sa iti redefinesti senzualitatea cu noua rochie midi eleganta Celia, o piesa vestimentara care te va transforma într-o prezența fascinanta la evenimentele speciale. Confecționata din antic, rochia de seara Celia surprinde prin designul inedit al decolteului, care va deveni cu siguranță punctul focal al ținutei. Croiala în stil conic îți pune în valoare formele, iar nuanta pasionala de rosu îti confera alura unei femei încrezătoare, care știe să iasa din monotonia stilistica. Spectaculoasa și îndrazneata, Celia nu are nevoie decat de alte accesorii decât o pereche de stiletto și un zambet pentru a te face fericita.  


 


Rochie de ocazie rosie Celia tip creion cu slit la spate si decolteu special, o puteti cumpara online pe Miss Gray.

 


Puteti alege inspirat la urmatorul eveniment si o rochie eleganta de ocazie rosie cu manecile trei sferturi, decolteul rotund, si colier elegant in zona gatului. Inchiderea se face prin fermoar la spate si este fabricata in Romania.


Rochie de ocazie rosie midi tip creion cu accesoriu alb la decolteu, o puteti cumpara online pe Fashion-24.

Daca suntem intr-o perioada a vietii in care dragostea este in fazele cele mai incipiente si vrea sa isi revendice un loc important in viata noastra si mai ales in inima noastra, rochia rosie de ocazie sau chiar rochia rosie de zi probabil se va strecura fara sa ne dam seama in viata si mai ales in garderoba noastra. Nici nu vom sti cand am achizitionat o multime de piese de culoare rosie …


Combinata cu un sacou negru, pantofi negri sau bej cred ca vei arata traznet intr-o rochie rosie si daca, cumva, purtand aceste rochii de culoare rosie, atat de sexy, unii barbatii vor fi foarte impresionati, considera ca acest lucru este doar un bonus, tu esti frumoasa pentru ca ai incredere in tine!



Ei, si acum va intreb, voi de ce nu aveti prea multe rochii rosii in dulap?



Voi de ce nu aveti prea multe rochii de ocazie rosii in dulap?

Comentarii

Postări populare