Fa-ti un cadou deosebit: agenda Traieste frumos by Andreea Raicu!

Cu o coperta speciala, scrisa de mana de Andreea, o grafica colorata si mai multe sfaturi utile, Agenda Traieste frumos te va ajuta sa-ti organizezi activitatile zilnice, intalnirile, sedintele si toate evenimentele importante din viata ta. Lista zilnica de prioritati iti va usura munca, iar sectiunile speciale in care iti poti nota meniul zilnic, orele de sport sau numarul de pahare cu apa pe care l-ai baut te vor ajuta sa ai un stil de viata sanatos.


Agenda Traieste Frumos by Andreea Raicu. Pret redus la 39 RON de la 59 RON, Click & Shop.

Sfatul Andreei:


Fiecare zi a anului are dedicata cate un citat motivational, dar si o sectiune speciala in care poti trece toate acele lucruri bune care ti s-au intamplat peste zi. In Agenda Traieste frumos ai sa gasesti mai multe pagini cu sfaturi si trucuri de beauty, nutritie, moda si dezvoltare personala, dar si o lista cu titluri de carti si filme pe care Andreea ti le recomanda. Formatul agendei este A5, iar numarul de pagini este de 470. Agenda Traieste frumos a Andreei Raicu reprezinta un cadou deosebit atat pentru tine cat si pentru o persoana draga!!



Esti o fire foarte organizata?


Iata si un alt produs de papetarie Traieste frumos care o sa iti placa: Organizatorul saptamanal este un planner dedicat tuturor acelor persoane care isi doresc sa-si organizeze toata saptamana in avans, sa-si noteze intalnirile, sa-si prioritizeze sarcinile pentru intreaga saptamana, sa-si stabileasca programul.


Organizatorul este impartit in trei sectiuni:


Organizator saptamanal, 21 RON, Click & Shop.

 


1. lista “TO DO”: partea stanga a paginii este prevazuta cu 15 spatii in care iti poti nota si bifa toate acele lucruri importante pe care trebuie sa le faci pe parcursul intregii saptamani,


2. zilele saptamanii: in partea dreapta a paginii sunt trecute, separat, toate cele sapte zile din saptamana, fiecare zi fiind prevazuta cu spatii in care iti poti nota sarcinile zilnice,


3. chenarul “Obiective”: in partea dreapta jos este un chenar in care iti poti scrie obiectivele pentru saptamana respectiva.


Sfatul Andreei:


Organizatorul este un planner de birou, perfect pentru intalnirile saptamanale, proiectele scolare, calatoriile tale, activitatile casnice sau alte lucruri importante pe care trebuie sa le rezolvi si pe care nu vrei sa le uiti. Ofera o imagine de ansamblu a intregii saptamani si te ajuta sa fii mai organizat si mai eficient.



Fa-ti un cadou deosebit: agenda Traieste frumos by Andreea Raicu!

Comentarii

Postări populare