Hanorace dama cu urechi, pufosenii calduroase pt firi copilaroase!

Esti o fire copilaroasa si iti place sa-ti fie cald si sa te rasfeti?


Avem solutia: pufosenii urecheate calduroase pt firi copilaroase! Daca iti place sa te rasfeti, un hanorac de dama pufos cu urechi si imprimeu leopard la gluga este ideal pentru lunile friguroase. Inchiderea se realizeaza cu ajutorul fermoarului iar in interior, gluga are acelasi imprimeu leopard ca si urechile.  Este potrivit pentru o tinuta casual, este foarte placut la atingere si extrem de calduros. Pe scurt, hanoracul dama cu urechi Leopard se numara printre must-have-urile acestui sezon. Versatilitatea sa iti permite sa il porti atat in combinatii sport cat si casual cu perechea preferata de jeansi.







Hanoracul cu urechi Panda este disponibil pe culorile gri, alb, roz, bej si il puteti comanda din magazinul Hainedelight, are un excelent raport calitate pret. Vezi toate culorile disponibile online, Click & Shop.


 




Hanoracul cu urechi Leopard este disponibil in magazinul Hainedelight pe culorile gri, alb, bej, albastru, negru. Vezi toate modelele de hanorace cu urechi sau cu labute disponibile online, Click & Shop.









 


Esti gata pentru o faza plina de urecheala zdravana online? Bineinteles cu tot tacamul, emoticoane, nas, mustati si urechi … naturale! Cum nu ti-ai luat? Stocul este limitat, grabeste-te!


 



Hanorace dama cu urechi, pufosenii calduroase pt firi copilaroase!

Comentarii

Postări populare