Ducesa de Cambridge, look sexy intr-o rochie rosie vaporoasa lasata pe umeri!

De la imbarcarea in Turul Regal al Poloniei si al Germaniei, stilul ducesei din Cambridge a ramas oficial si corect, asa cum este aproape intotdeauna. In prima zi, la Varsovia, a purtat un costum cu fusta alba Alexander McQueen (unul dintre favoriti), in a doua zi o rochie albastra Catherine Walker iar in a treia zi Kate Middleton a infruntat caldura in cea de-a doua parte a zilei intr-o rochie vaporoasa cu umerii lasati de un rou-aprins Alexander McQueen. Se pare că nici macar Casa Regala nu se poate tine prea departe de cea mai mare tendinta a sezonului!



Ducesa a imbracat-o in timp ce iesea impreuna cu printul William in Berlin ieri pentru petrecerea de nastere a Reginei, la resedinta ambasadoarei britanice. Ea si-a purtat parul in bucle mari si libere si a purtat foarte putine bijuterii.


Prințul George și prințesa Charlotte au furat spectacolul de la steaua turneului regal, dar seara trecuta a fost rândul lui Kate.


Puteti cumpara online o rochie similara cu a lui Kate pe Chic-Diva, Rochia Voal Kasia Rosie, Click aici.



Realizata din voal, vaporoasă, lunga si căzuta pe umeri, rochia lui Kate Kasia va fi ca o raza de soare intr-o zi cu nori. Se poate purta la plaja, la întâlnirile cu prietenii și/sau chiar la ocazii speciale. Rochia este realizata din 6m de voal, este captusita la partea de bust si are jupa lunga pe partea de fusta. Are elastic la umeri si in talie, lungimea 150cm.


Click aici





Ducesa de Cambridge, look sexy intr-o rochie rosie vaporoasa lasata pe umeri!

Comentarii

Postări populare