Pleci in vacanta?Nu uita o geaca de blugi pentru serile racoroase

Daca sunteti si voi pe punctul de a pleca in vacanta si nu stiti inca daca sa luati cu voi tot sifonierul, jumatate de sifonier sau doar strictul necesar, pentru ca sigur nu vreti sa va  intoarceti cu jumatate din troller cu haine nepurtate , dupa zeci si zeci de bagaje facute si desfacute permiteti-mi sa va dau un sfat: pentru serile racoroase de vara, la capitolul haine mai groase, doar o geaca de blugi pare ca este suficienta. De ce? Pentru ca este adorabil de versatila!

Pleci in vacanta? Nu uita geaca de blugi pentru serile racoroase!
Alege o geaca de blugi de calitate pentru serile racoroase!Vezi pret


Este ok orice combinatie care ne trece prin cap, si multe dintre noi se dau in vant dupa combinatii care mai de care mai traznite! Pentru ca: geaca de blugi poate fi combinata cu fusta, cu rochie de zi, rochie de ocazie, cu blugi sau cu pantaloni scurti, in avion cand merge aerul conditionat la maxim si e groaznic de frig, seara la iesirea din club/dimineata in masina, pe plaja daca bate vantul sau la o plimbare pe malul marii cand serile sunt racoroase.



In plus, este o investitie buna sa va cumparati o geaca de blugi Levi"s sau oricare alta firma renumita, adica de cea mai buna calitate, pentru ca o puteti purta ani de zile cu increderea ca brandul respectiv nu se demodeaza si se "asorteaza" parca si mai bine cu orice piesa vestimentara.  Iata ce modele de geci de blugi Levi"s, Calvin Klein, Tommy Hilfifer, Desigual va recomandam din magazinul Answear, promotia Summer Sale de pana la -70% se desfasoara in acest moment:

Geaca denim Levi"s clasica



Vezi pret


 

Geaca denim Tommy Hilfiger Jeans



Vezi pret



Geaca denim Levi"s model cu petice



Vezi pret



Geaca denim Calvin Klein Jeans rocket cu ruptura la spate



Vezi pret



Geaca de blugi Levi"s original trucker clasica



Vezi pret



Geaca de blugi Desigual cu broderie florala pe spate si mansete florale



Vezi pret


Cele mai traznite combinatii WOW pe care le-am purtat au fost rochie de ocazie + geaca de blugi sau geaca de blugi + fusta clos sau fusta tuttu+adidasi! Asa ca, Just Enjoy Your Denim, combinati cum va trece prin cap, singura conditie este sa va simtiti bine, in largul vostru si veti fi ... adorabile! Deci, care este brandul de jeans preferat?




Pleci in vacanta?Nu uita o geaca de blugi pentru serile racoroase

Comentarii

Postări populare