Adidas Superstar, mereu original, totdeuna un icon.

ADIDAS ORIGINAL, stilul obisnuit pentru un SUPERSTAR


Adidas a debutat Superstar-ul in 1969 avand in minte performanta. Nu a fost mult pana cand popularitatea pantofului s-a raspandit in colegii in urmatorii cativa ani si apoi a inceput sa apara si pe strazi. Superstarul avea o piele de calitate superioara pentru un aspect durabil si clasic, o captuseala mai groasa pentru confort si rigidizata la calcai pentru un plus de rezistenta si confort.



Click & Shop


 


Superstarul si-a castigat porecla de “shell toe adidas” avand un strat suplimentar adaugat la “limba pantofului”, oferind astfel un plus de confort si protectie. Acest lucru a fost extrem de functional pentru un baschet si a devenit o constanta populara pentru toate modelele de Superstar care au urmat. Oare cati dintre noi nu stim cat de incomod este cand limba pantofului se deplaseaza stanga sau dreapta in urma efortului sustinut? Cu acest strat suplimentar … limba pantofului Superstar va ramane sigur la locul ei tot timpul!


Succesul nebun al Superstarului a explodat cand fanii hip-hop au vazut Adidas Superstar in picioarele Run-DMC de la inceputul anilor 1980. Ii regasim “cantati” in melodia “My Adidas” din anul 1986 pe care poate unii dintre voi o stiti. Pentru cine nu o stie, am regasit-o pe Youtube.



Am facut astazi si o selectie cu cateva modele de adidas Superstar la moda acum si pe care le puteti comanda online din magazinul Answear, unele dintre ele fiind la pret redus, dar daca vreti sa vedeti toate modelele Adidas, click & shop.


Adidas Originals – pantofi SUPERSTAR BOUNCE W turcoaz


Pantofii din colectia adidas Originals Superstar turcoaz sunt confectionati din combinatia materialului textil cu cel sintetic, spatele calcaiului fiind rigidizat iar interiorul confortabil, pretul este redus.


 



Click & Shop


Adidas Originals – pantofi SUPERSTAR BOUNCE W ICEPUR


Pantofii din colectia adidas Superstar Originals bej sunt confectionati tot din combinatia materialului textil cu cel sintetic, antibacterian, cu branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. Spatele calcaiului este rigidizat, interiorul este confortabil.



Click & Shop


Adidas Originals – pantofi SUPERSTAR GLOSSY albi


Pantofi din colectia adidas Superstar Originals Glossy albi sunt confectionati din piele si sintetic, au varf rotund din guma, model izolat cu talpa stabila, sculptata si cu spatele calcaiului rigidizat.



Click & Shop



Adidas Originals – pantofi copii SUPERSTAR II SUPERSTAR J albi cu dungi aurii


Pantofii de copii din colectia adidas Superstar Originals albi cu dungi aurii sunt confectionati din material textil si piele, talpa este sculptata, stabila si spatele calcaiului rigidizat.


Click & Shop


 


Adidas Originals – pantofi copii SUPERSTAR negri cu print



Click & Shop


Care este Superstarul vostru preferat?





Adidas Superstar, mereu original, totdeuna un icon.

Comentarii

Postări populare