Stilistii recomanda aceste uleiuri de par profesionale miraculoase!

Cele mai bune uleiuri de par profesionale recomandate


Va povesteam in articolul despre tunsorile bob ca o sa renunt la parul foarte lung in favoarea acestei tunsori, parul meu fiind foarte obosit si deshidratat dupa expunerea la soare indelungata de care avut parte in ultimii ani de cand explorez plajele insorite.  Stilistele de la salonul meu preferat de peste 10 ani mi-au recomandat si de data aceasta o hidratare intensa, nu atat folosind samponul hidratant cat neaparat uleiurile de par profesionale, ca ritual, dupa fiecare baie si nu cand imi aduceam aminte, asa cum faceam eu inainte.





Uleiurile de par profesionale lansate in ultimul timp sunt produse multi-tasking miraculoase care pot indeplini cu succes majoritatea functiilor detinute de celelalte produse pentru par pe care le credeam esentiale.

Stilistii recomanda uleiurile de par profesionale miraculoase!

Oferte uleiuri de par profesionale valabile azi pe AllBeauty


Vezi Preturi


Folosita drept balsam de par leave-in, ser de netezire, aport de stralucire si tratament intens hidratant, noua generatie de uleiuri pentru par asigura toate proprietatile necesare pentru a imbunatati conditia parului sau pentru a-l pregati pentru coafare.



Stilistii recomanda aplicarea uleiului de par doar pe varfuri, cel mult pana la jumatatea lungimii firelor de par, pastrand distanta de scalp.  O cantitate mica de ulei de par profesional de calitate dupa fiecare baie sau chiar zilnica la unele formule este tot ce iti trebuie pentru a obtine un par superb si va inlocui spray-ul pentru descurcare, spuma pentru par, masca hidratanta, protectia termica si spray-ul de stralucire. Wow!

Ulei de par nutritiv Moroccanoil Treatment


Tratamentul de la Moroccanoil a popularizat uleiurile de par si a dat nastere unui trend aflat in plină ascensiune. Acest tip de ulei este dens, are un miros specific absolut fantastic şi lasa parul incredibil de matasos si stralucitor. Este ceva mai costisitor decat alte variante disponibile insa este trainic - o singură picatura este suficienta pentru a obtine un par superb.

Stilistii recomanda uleiurile de par profesionale, sunt miraculoase!

Oferte & Reduceri tratamente par profesionale azi pe AllBeauty


Vezi Preturi



Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir 100 ml cu ulei de argan, de migdale si de jojoba


Wella SP Luxe Oil contine o combinaţie de ulei de argan, de migdale şi de jojoba ce protejeaza învelisul firelor de par si intregesc structura acestora. Este mai lejer decat alte uleiuri care sunt la fel de hranitoare si are o aroma de vanilie incantatoare, insa cel mai bine il recomanda cele 8 intrebuitari pe care le are. SP Luxe Oil netezeste, protejeazs termic, defineste o coafura, pregateste parul pentru styling, hraneste in profunzime si ofera stralucire suvitelor. Acest tratament revitalizeaza textura parului si iti ofera tot ce ai nevoie pentru a obtine un par extraordinar de frumos!Stilistii recomanda uleiurile de par profesionale, sunt miraculoase!

Oferte & Reduceri uleiuri de par profesionale azi pe AllBeauty


Vezi Preturi


 

Serum Nutritiv Kerastase Elixir Ultime Original Oleo Complexe 100 ml, ulei de argan, Pracaxi si de porumb


Elixirul de la Kerastase poate fi folosit ca tratament inainte de spalare, ca balsam de par leave-in inainte de coafare sau ca tratament pentru redobandirea sanatatii si stralucirii parului uscat. Serumul Nutritiv - Kerastase Elixir Ultime Original Oleo Complexe 100 ml ulei tratament este extrem de nutritiv cu multiple beneficii datorita mixului de uleiuri pretioase, ulei de pracaxi (Pentaclethra Macroloba), ulei de argan, de porumb si camelie care confera instantaneu frumusete si luminozitate. Textura emolienta garanteaza un efect nutritiv profund, revitalizare si moliciune, fara a ingreuna firul de par. Se poate aplica atat pe parul uscat, inainte de spalare pentru a pregati parul, cat si pe parul umed inainte de aranjare, indiferent ca utilizati sau nu instrumente de styling, efect de par matasos, sanatos, intinerit.

Oferte & Reduceri uleiuri de par profesionale azi pe AllBeauty


Vezi Preturi


 

Londa Professional Velvet Oil 2+1 imbogatit cu ulei de argan si vitamina E, un cadou pentru parul tau


Londa Professional lanseaza noul ulei, Velvet Oil, cu o formula usoara, imbogatita cu ulei de argan. Formula luxoasa revigoreaza instantaneu parul fara a-l incarca. Velvet Oil se absoarbe rapid in par ajutand la repararea si restructurarea cuticulei, dezvaluind instantaneu un par cu un aspect sanatos. Pentru a completa experiența, Velvet Oil are un parfum bogat, prestige. Mirosul placut, reconfortant de mosc si lemn de santal este nuantat si de note proaspete, fructate de mar copt, piersica delicata si citrice zemoase. Aroma de iasomie și violete completează mirosul natural pe care doar o formula foarte pretioasa este demna de o astfel de experienta senzoriala bogata - Velvet Oil, care contine ulei de argan, unul dintre cele mai prețioase lichide de pe pamant. Velvet Oil trebuie sa fie o parte esentiala din rutina de zi cu zi si solutia perfecta pentru de ingrijire pentru un par ca de catifea. Redefineste stilul, este o evadare pentru simturi, un cadou pentru parul nostru.

Stilistii recomanda uleiurile de par profesionale, sunt miraculoase!


Oferte & Reduceri uleiuri de par profesionale azi pe AllBeauty


Vezi Preturi



 

 

L"Oreal Professionnel Mythic Oil


Uleiul pentru par L´Oréal Professionnel Mythic Oil ofera parului stralucire, il hidrateaza în profunzime si netezeste. Un amestec de ulei de avocado si seminţe de strugure hraneste, protejeaza si ofera strălucire intensa parului şi previne despicarea varfurilor. Textura acestui ulei nu incarca, iar părul devine mai usor de coafat.

Stilistii recomanda uleiurile de par profesionale miraculoase!

Oferte & Reduceri uleiuri de par profesionale pe AllBeauty


Vezi Preturi


In revista ele.ro am aflat cu surprindere de la hairstylistul Cristi Pascu cate greseli faceam, unele dintre ele de peste 15 ani, constient sau inconstient, zi de zi si care imi afectau parul. M-am gandit sa vi le spun si voua, poate nu le stiati si luati masuri urgente:
  1. Samponul adecvat. O atentie deosebita trebuie acordata spalarii parului cu un sampon adecvat tipului de par (par gras, uscat, etc), insa trebuie evitata spalarea acestuia foarte des. Samponarea zilnica este recomandata doar daca folosim un sampon pentru uz frecvent. Acesta este foarte usor si nu degreseaza puternic.

  2. Folosirea corecta a mastilor de par hidratante. Acestea se aplica doar pe lungimea firelor de par, nu si pe radacina acestora.

  3. Parul strans. O alta greseala pe care o fac doamnele este aceea de a tine parul strans foarte mult timp. Nu este recomandat sa facem acest lucru mai mult de 6 ore pe zi, deoarece acesta va incepe sa cada. Dupa ce lasam parul liber, este recomandat sa fie pieptanat la radacina.

  4.  Alegerea elasticului de par trebuie facuta cu mare atentie. Acesta sa fie de buna calitate si sa nu agreseze firul de par. Nu sunt recomandate elasticele de cauciuc deoarece agata si subtiaza firul de par in timp.

  5. Uitam sa ne pieptanam zilnic. Una dintre cele mai des intalnite greseli este aceea de a nu obisnui sa pieptanam parul zilnic. Acest procedeu ajuta la stimularea circulatiei sanguine la nivelul scalpului si astfel hranim si oxigenam radacinile firelor de par.

  6. Taparea frecventa si incorecta a parului. Este de preferat evitarea acestui procedeu deoarece nefiind executata corect poate duce la ruperea parului. Recomand consultarea unui haistylist de fiecare data. Parul trebuie tapat doar la radacini iar, cand se va descurca, intotdeauna de la varfuri spre radacini.

  7. Indreptarea parului cu placa in mod repetat. Este foarte important de retinut ca placa se foloseste pe un par uscat in proportie de 95% si niciodata pe un par umed. Daca parul este uscat 100% atunci cand vom aplica placa nu facem altceva decat sa il deshidratam in totalitate. Pe moment, acest procedeu nu pare daunator, dar in timp, parul va deveni casant si uscat iar varfurile se vor despica foarte usor la fiecare pieptanat.


 


Stilistii recomanda aceste uleiuri de par profesionale miraculoase!

Comentarii

Postări populare