Modele de sandale dama aurii versus argintii cu toc si fara toc

Sandalele aurii au o stralucire pe care toate femeile si-o doresc. Indiferent daca sunt fara toc, cu platforma sau cu toc, sandalele in culori metalice aurii sau argintii aduc un plus de glamour de zeita tinutelor! Nu putem spune ca sunt un must-have dar sunt favoritele vedetelor anul acesta si le putem alege din cand in cand si noi ca fiind atractia principala a tinutelor, de zi sau de ocazie.




Sursa foto Fashiondays.ro

Daca vrei o seara speciala si ai pielea branzata, o rochie rosie alaturi de o pereche de sandale aurii cu toc inalt va intoarce multe priviri de tip WOW! Pentru inspiratie, iata cateva imagini cu vedete pe covorul rosu si alegerea lor in materie de sandale aurii cu toc.




Sursa foto Fashiondays.ro

Sandale dama aurii versus argintii cu barete subtiri Olivia


Sandalele de dama aurii si argintii cu toc cui Olivia sunt confectionate din piele ecologica lucioasa, decupate fashion cu motive geometrice si inchise cu bareta cu catarama.

Sandale dama aurii versus argintii cu toc Melany


Model glamour de sandale de dama cu toc cui confectionate din piele lucioasa ecologica, inchise cu bareta cu catarama, cu aplicatii de flori multicolore din paiete pe bareta din fata.


Sandale dama aurii versus argintii cu barete Meinte


Sandale de dama cu toc cui confectionate din piele ecologica lucioasa, decupate fashion cu motive geometrice, inchise cu bareta cu catarama, un model glamour de sandale in care te vei simti precum o diva!


Sandale dama aurii cu toc versus argintii cu barete Vigdis


Sandale de dama cu toc cui, confectionate din piele ecologica, cu barete decorative cu inchidere cu fermoar la spate.

Sandale dama cu toc aurii versus argintii cu barete Vigdis


Sandalele de dama aurii si argintii Vidgis au toc gros, decupat si sunt confectionate din piele lucioasa ecologica si inchise cu catarama. Modelul este glamour, deosebit datorita tocului senzational decupat in mijloc si al culorilor metalizate disponibile pe auriu si argintiu intre care cu greu te poti decide.


Sandale dama aurii versus argintii fara toc cu floricele Hendri


Sandale de dama confectionate din piele ecologica cu floricele decorative aplicate pe bretele cu inchidere cu bareta elastica. Brantul este din piele ecologica cu pernuta pentru confort.


Pret 109 RON
Comanda pe Pantofi-Trendy


Click & Shop


Modele de sandale dama aurii versus argintii cu toc si fara toc

Comentarii

Postări populare