Zahar din Stevia Rebaudiana, de 300 ori mai dulce si singurul indulcitor aprobat de UE!

Pentru un regim de viata sanatos este bine sa folosi indulcitori naturali precum sirop de agave, cocos sau artar, melasa, indulcitor de stevie, xylitol. In oferta Plantum si Vegis gasim o gama variata de indulcitori naturali dar si dulciuri fara zahar, unt de arahide bio, bomboane cu miere, unt de cacao si alte dulciuri sanatoase.   De sute de ani, populatiile indigene din Brazilia si Paraguay au utilizat frunzele de stevie rebaudiana atat ca indulcitor, cat si ca remediu pentru diferite afectiuni. Indienii Guarani din Paraguay o numeau jhee KAA si indulceau cu ea faimosul ceai de yerba mate.



Datorita calitatilor sale deosebite, continand o substanta ce este de 300 de ori mai dulce decat zaharul, s-a raspandit rapid, atat pe continentul nostru, cat si in Asia. Din frunze se extrage dulcostevina, substanta ce se poate folosi sub forma de pulbere sau lichida. In stare solida, are o putere de indulcire extraordinar de mare, cantitatea luata pe un varf de cutit inlocuind cu succes doua lingurite de zahar.


Indulcitor natural 50 stickuri GREEN SUGAR pentru 50 de cafelute

Comanda la Vegis


Steviol glicozidele, partile din stevie care dau gustul de dulce, sunt indulcitori naturali, slab calorici, foarte stabili, usor de procesat termic, fiind utilizati pentru mancaruri si bauturi. Steviosidele, rebaudiosidele A, steviolul si isosteviolul prezinta si actiuni anti-hiperglicemice, anti-hipertensive, anti-inflamatoare, anti-tumorale, anti-diareice, diuretice si imuno-modulatoare, devenind alternative sigure si eficiente pentru zahar. Se pot consuma 1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa preferinta, dar nu mai mult de 10 pe zi. 1 stick de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar.


Indulcitor natural de stevie pentru 90 de cafelute (90 de bucati)

Comanda la Vegis







2



Zahar din Stevia Rebaudiana, de 300 ori mai dulce si singurul indulcitor aprobat de UE!

Comentarii

Postări populare