Treceți la conținutul principal

Voi chiar credeti ca frumusetea vine din interior?

Eu DA!! Eu chiar cred ca vine din interior frumusetea … si nu ma refer la cea sufleteasca, aceasta este o cu totul alta discutie! Vorbesc strict despre starea noastra de sanatate care se reflecta cu usurinta in frumusetea ochilor, a pielii, a parului si a tot ceea ce se vede la “exterior”.


*



Care este forma optimă de administrare în acest sens şi de ce este necesar un aport de colagen pentru organism?



Colagenul şi acidul hialuronic sunt proteine pe care corpul nostru le produce în mod natural. Deşi sunt prezente în întreg organismul uman, cea mai mare concentraţie se găseşte în cartilaje, oase, tendoane, ligamente şi bineînţeles, structura pielii, fiecare dintre cele 2 substanţe având un rol bine stabilit.


Astfel, în timp ce rolul colagenului este de a menţine fermitatea, flexibilitatea şi elasticitatea ţesuturilor, acidul hialuronic este responsabil de hidratarea optimă a celulelor. Acesta reţine apa şi asigură un nivel corespunzător de umezeală atât în ţesuturile conjunctive, cât şi organe, contribuind inclusiv la sinteza colagenului.


Chiar dacă se găsesc în mod natural în organism, odată cu înaintarea în vârstă producţia de colagen şi acid hialuronic începe să scadă, acest lucru fiind favorizat şi de factori precum poluarea, razele solare, stresul şi fumatul. Ce putem face în acest sens?



Pentru a menţine un nivel optim în ţesuturi este esenţial să consumăm în mod constant alimente ce au capacitatea de a spori producţia acestor substanţe: legume roşii şi verzi, rădăcinoase, ouă, citrice, kiwi, avocado, peşte, soia şi nu în ultimul rând, faimoasa fiertură sau zeamă de oase, o sursă importantă de colagen.


Dat fiind faptul că alimentaţia echilibrată nu este tocmai punctul forte al omului modern, o altă modalitate mult mai la îndemână şi mai eficientă constă în administrarea de capsule cu colagen şi acid hialuronic sau colagen lichid de baut. În acest fel se realizează un aport de substanţe din interior spre exterior, efectele resimţindu-se astfel atât din punct de vedere al sănătăţii, cât şi al frumuseţii.


Beneficiile administrarii de colagen si acid hialuronic



Asociată de cele mai multe ori cu domeniul cosmeticii moderne, combinaţia de colagen si acid hialuronic este una de bază în cadrul produselor destinate înfrumuseţării, în special a cremelor anti-aging şi antirid. Beneficiile celor 2 substanţe în această direcţie sunt incontestabile, iar avantajele lor cuprind inclusiv zona sănătăţii.





Colagen şi acid hialuronic pentru piele şi articulaţii


Prin prisma acţiunilor specifice, suplimentele de colagen şi acid hialuronic reprezintă cea mai bună “armă” în lupta împotriva ridurilor. Cu acelaşi efect de umplere al volumului, colagenul menţine pielea tânără, fermă şi suplă, în timp ce acidul hialuronic o hidratează într-un mod adecvat, conferindu-i fineţe, strălucire şi un aspect neted. Ridurile de expresie dispar, cele adânci sunt reduse semnificativ iar bătrâneţea mai poate aştepta!


Pe de altă parte, prezenţa unei cantităţi optime în organism a celor 2 substanţe contribuie la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, îmbunătăţirea mobilităţii şi reducerea disconfortului cauzat de afecţiunile sistemului osos. Acidul hialuronic susţine funcţia de amortizare a şocurilor din articulaţii în momentul îndoirii oaselor, colagenul asigurând flexibilitate acestora şi implicit o mobilitate sporită.


Acestea sunt doar 2 din cele mai cunoscute beneficii pe care aportul suplimentar (din interior spre exterior) îl are asupra sănătăţii şi frumuseţii, lista avantajelor fiind mult mai cuprinzătoare. Carmen Bruma recomanda Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben myelementsrezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice, se poate comanda online pe Vegis.



Vezi oferta Vegis





Voi chiar credeti ca frumusetea vine din interior?

Comentarii

Postări populare