Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!

Potrivit unui studiu, modelul si culoarea costumului de baie ii lasa indiferenti pe majoritatea barbatilor. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei este forma. Sunt preferate costumele de baie triunghiulare, din doua piese.  Am inteles, pe barbati nu ii intereseaza, dar pe noi, femeile, da. Ce modele de costume de baie mai purtam si anul acesta?  Pentru o vacanta de neuitat, alege sa porti aceste costume de baie selectionate special pentru tine. Cu siguranta cele mai frumoase fotografii din cele mai frumoase locuri iti vor arata ca ai facut cea mai buna alegere!


Costum de baie sport Calvin Klein roz, portocaliu, albastru, negru


In cazul in care iti doresti sa petreci cat mai mult timp in apa, iti recomandam un costum de baie cu intaritura. In plus, voleiul de plaja ofera o priveliste frumoasa. Sutienul de baie BRALETTE din colectia Calvin Klein Jeans este confectionat din material neted cu insertie elastica. Acest costum de baie este disponibil pe negru, portocaliu, roz si albastru si se achizitioneaza separat sutienul de slip, deci puteti alege marimi diferitedaca aveti nevoie.



Magazin AnswearDa-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!

Costume de baie sport intregi Adidas


Costumele de baie sport sunt recomandate in general pentru inot la bazin deoarece sunt mai rezistente la clor. Costumul de baie intreg din colectia Adidas Performance are cupa rigidizata, bretele reglabile si print ornamentat, este ideal pentru femeile care iubesc sportul la malul marii si nu numai.



Magazin AnswearDa-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!

Costume de baie online Disclosure Green


Costum de baie din doua piese, cu slip normal in stilul Shakira din La Bicicleta. Pregateste-te din timp pentru plaja. Fii prima care are in garderoba cel mai sexy costum de baie! Costumul de baie Disclosure Green are bretele ajustabile, detasabile, bustul buretat, cu push-up si suprapunere de material.

Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!



Magazin Starshiners







Costume de baie din doua piese cu volane Evony


Alege un costum de baie din doua piese, in tendinte. cu un sutien cu efect deosebit! Acest costum de baie este confectionat din material rezistent, confortabil, cu uscare rapida, are cupe neintarite, acoperite cu doua straturi de material, partea din fata a cupelor cu volane confera volum bustului (se inchide in partea din spate). Cupele detin balene, bretelele se aranjeaza dupa gat si sunt detasabile in partea din fata. Circuitul se leaga la spate, slipul are croiala clasica, zona taliei si marginile elastice.


Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!


Magazin AstratexDa-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!


Costume de baie doua piese cu volane Phax Maracs


Acest costum de baie este din doua piese si are un sutien decorat cu volanase in nuanta neon. Este confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida, are cupe decorate cu volanase, pernute detasabile; balene sub cupe, croiala neconventionala si este decorat cu volanase late si maneca. Circuitul este flexibil, se leaga la spate, bretelele sunt detasabile, fara posibilitate de ajustare a lungimii. Slipul are croiala braziliana, design in dungi, se leaga pe laterale cu snur, talie elastica lata tip tunel.


Magazin AstratexDa-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!


Costume de baie doua piese mozaic Phax Rhombus II


Unul din modelele mele preferate, acest costum de baie din doua piese are design mozaic si cupe triunghiulare! Este confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida iar modelul format din patratele, formeaza un mozaic de culori interesante. Slipul are croiala clasica, se leaga pe laterale, are talie si margini elastice si interiorul captusit cu material confortabil.


 



Magazin Astratex


Costume de baie Catalin Botezatu


Costumele de baie semnate de designerul Catalin Botezatu se incadreaza printre cele mai de calitate produse de pe piata romaneasca. Iti doresti un sutien provocator, decupat  si imprimat  intr-un  mod irezistibil? Vrei un chilot asimetric care sa intoarca toate privirile atunci cand esti la plaja, spa sau la piscina? Alege din gama lui Bote variata de produse sexy, realizate din materiale de calitate superioara. Printul floral te invita la visare! Realizat intr-o singura piesa cu decupaje indraznete, acest costum de baie iti imbraca trupul, lasand sa se vada doar atat incat sa atragi toate privirile. Realizat din poliamida imprimata si uni, are sistem de inchidere reglabil si forma slipului  este de tip tanga.



Magazin BotezatuDa-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!



Costum de baie cu palmieri si volane … comandat pe Rosegal


Acest model de costum de baie verde palmier cu volan mi-a placut atat de tare incat l-am comandat dintr-un magazin de afara numit Rosegal. Am platit online din contul de Paypal, nestiind ce mi-a placut mai tare, culoarea verde, preferata mea si care este si culoarea preferata de Pantone anul acesta, bretelele reglabile care se dau jos cand vrei sa te simti neincorsetata, libera, topul cu volane pe care il poti purta spre plaja doar cu o fusta gipsy sau o esarfa sau faptul ca au transport gratuit international? Costumul de baie este exact ca in poza, adica superb iar pentru pret si alte modele amazing de costume de baie 2017 la moda online disponibile pe siteul Rosegal, click aici.


Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!


Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!


 



Da-ti jos hainele cu bucurie, ca sa-ti iei un costum de baie, desigur!

Comentarii

Postări populare