De ce iubim atat de mult sa purtam genti Desigual?

Primul cuvant care-ti vine in minte cand vezi genti Desigual e "altfel", formele sunt atipice, combinatiile funky de culori si materiale, desene, broderii, graffitti-uri si tot felul de elemente care iti aduc aminte de arta strazii, de cultura pop, intr-un mod stilizat, cu un wow factor foarte ridicat.

**


Pret 309 RON


Comanda pe Zoot


Click & Shop


De ce iubim totusi gentile Desigual atat de mult? In primul rand pentru ca sunt concepute pentru a organiza foarte bine continutul din ele, astfel economisim timp pretios.
Apartamentul de 4 camere in care stau de ceva vreme, este aranjat si organizat de mine in proportie de 90% doar cu mobila pe comanda, tocmai pentru a optimiza astfel fiecare coltisor aparent inutil din casa. Astfel am dobandit "un milion" de sertare si compartimente in care imi pot organiza lucrurile atat de usor incat sa gasesc orice am nevoie in fix 3 secunde (si chiar ma pot cronometra facand asta!). Exact la fel pot spune despre unele posete si genti Desigual, ca au fost gandite pe acelasi principiu si de aceea eu le indragesc asa de tare. Iata modelul no.1, bestseller in top cele mai organizate genti Desigual:

***



Genti Desigual multicolore cu garnituri negre London




Ma enerva la culme inainte sa descopar gentile Desigual, cand cotrobaiam prin geanta dupa mobil, chei, portofel, exact cand ma grabeam mai tare. Geanta Desigual pe care mi-am cumparat-o in momentul de fata are nici mai mult nici mai putin decat ... 13 buzunare, wow!- 4 buzunare pe partea din față;
- 4 buzunare pe partea din spate;
- 2 buzunare laterale;
- un compartiment;
- 2 buzunare interioare simple;
- un buzunar interior cu fermoar;

Astfel, imi poti tine mereu la indemana, fara sa scotocesc niciodata, doar ducand mana la buzunarul respectiv, mereu acelasi (si inclusiv in timp ce pedalez pe bicicleta) mobilul, cheile, ochelarii de soare, portofelul si restul (rujul, servetelele, esarfa, etc 😉

***


Pret redus la 175 RON de la 329 RON


Comanda pe FashionDays


Click & Shop



Genti Desigual din jeans multicolore cu garnituri negre London


Pret redus la 319 RON de la 359 RON


Comanda pe Answear


Click & Shop



Geanta Desigual multicolora cu garnituri negre London


Pret redus la 175 RON de la 329 RON


Comanda pe Answear


Click & Shop



Geati Desigual London Barbados cu imprimeu


Desigual este renumit pentru desenele sale mozaic si printurile intense. O geantă de la Desigual este capabilă să transforme orice ținută, iar schimbarea va fi uluitoare. In plus ai 11 buzunare exterioare, 3 buzunare interioare si închidere cu femoar.




Pret 309 RON


Comanda pe Zoot


Click & Shop


Desigual este caracterizat de design-ul diferit, optimist si colorat. Desigual, nu e la fel”. Desigual creeaza rochii cu o pasiune ce emotioneaza. Diferitele utilizari ale culorilor si modelelor emana fericire, optimism si energie in fiecare cusatura, aceasta fiind greu de ignorat.




Genti Desigual shopper negre Rotterdam cu broderie



Pret 359 RON


Comanda pe Zoot


Click & Shop


Desigual aduce buna dispoziție în garderoba ta, un brand dedicat culorii și printurilor inedite, foarte stylish și easy to wear. Cu siguranță te vei îndrăgosti de el! Fa-ti ziua mai frumoasa purtand haine colorate, iubeste viata asa cum e si poarta Desigual!


De ce iubim atat de mult sa purtam genti Desigual?

Comentarii

Postări populare