Credeti ca vom mai putea trai fara prize inteligente de curent conectate la Internet?

Wikipedia: Eu stiu totul!
Google: Eu am de toate!
Internet: Fara mine nu aveti valoare!
Curentul: Serios?


Serios. Credeti ca vom mai putea trai fara prize inteligente de curent conectate la Internet?


Cautam cu disperare o solutie pentru a putea controla fizic un calculator de la distanta (efectiv de a-l inchide sau deschide de la butonul de power). Am tot intrebat in stanga si in dreapta pana mi-a spus cineva de existenta acestor prize inteligente, pe care le putem cumpara de la noi de pe piata. Ce-i drept nu le gasesti chiar la orice magazin de electrice de la capatul blocului dar le gasesti in cateva magazine online profilate pe solutii smart pentru case inteligente, rutere, prize inteligente si alte chestiuni legate de … Oaierless. 🙂


Eu am ales priza inteligenta Wi-Fi TP-Link HS100



Vezi pret Oaierless


Vezi pret Cel.ro



M-am gandit sa va usurez macar voua munca daca sunteti in cautarea unei solutii tehnice de acest gen, convinsa fiind ca multe dintre voi au avut sau vor avea cu siguranta cel putin o data nevoia de a controla fizic un dispozitiv casnic sau un calculator de la distanta. Il conectati la aceasta priza, instalati o aplicatie dedicata pe smartphone si plecati! Asta-i tot! Aplicatia pe care eu am instalat-o pentru aceasta priza inteligenta se numeste Kasa, se poate downloda gratis de aici, ai doar cateva configurari in retea de facut (telefon+ wi-fi +priza), dupa care poate fi instalata oriunde. chiar si in alta locuinta cu acces la internet wi-fi. Restul e … can-can, iti trebuie doar sa poti accesa o conexiune internet de pe smartphone cand ai nevoie sa te conectezi la aceasta priza.


Acum puteti alege priza care are deja priza la publicul smart,  adica priza inteligenta Wi-Fi TP-Link HS100 pentru ca Oaia de la Oaierless iti mai da si un discount de pana la -22%, depinde de modelul pe care il alegi.




Vezi pret Cel.ro


Vezi pret Oaierless


Beneficii de nepretuit:


  • Modul de vacanta al prizei inteligente va permite sa configurati un orar de pornire/oprire pentru orice dispozitiv atasat la fisa inteligenta. Aceasta inseamna ca puteti lasa impresia ca a ramas cineva acasa, de exemplu, prin aprinderea si stingerea luminilor, chiar daca, de fapt, dvs. va bronzati pe o plaja la celalalt capat al lumii. Sau puteti sa dati drumul la instalatia de udat gradina. Nu mai trebuie sa platiti un gradinar sau sa il rugati iar pe vecinul care data trecuta a cam strambat din nas!


Citeste tot articolul pe www.destinatii-turistie.com, click aici>>



Credeti ca vom mai putea trai fara prize inteligente de curent conectate la Internet?

Comentarii

Postări populare