Pasionata de calatorii? Iata cateva idei de cadouri pentru sufletul ei ...

Mereu in criza de timp si mereu in pana de idei originale pentru cadouri care sa bucure sufletul celui/celei care il primeste, m-am gandit astazi la ce fel de articole ar fi apreciate de catre pasionatii de calatorii?Foarte practice sau mai putin practice, alegerea unui cadou o facem si in functie de bugetul pe care il avem la dispozitie, iata mai jos cateva articole interesante care pot fi oferite drept cadouri incadrandu-ne intr-un buget de 50 RON,  de 100 RON, de 200 RON sau de 500 RON.


1. Adapator universal pentru priza Skross MUV Micro 2P


Calatorii au nevoie sa isi poata conecta dispozitivele in siguranta, pe toate continentele. Cu sistemul slider dezvoltat de Skross, utilizatorii pot scoate pur si simplu priza necesara pentru destinatia de călătorie. Priza multinationala pe partea de intrare permite călătorilor să folosească prize cu 2 poli in la fel de multe tări diferite. Tensiune de functionare este 100 V – 250 V, capacitate maxima: 2.5 A, puterea nominala: 100 V – 1600 W / 250 V – 4000 W. Pretul unui adaptor universal este de 69 RON si il poti comanda pe Cel.ro




2. Harta Europei razubila


Iubitorii de calatorii vor fi mandri atunci cand vor mai razui o tara de pe harta in momentul in care au vizitat-o, e ca un mic trofeu dar cu multe semnificatii! Pretul hartii Europei razuibile este redus -50% la 45 lei de la 90 lei si o puteti comanda pe Matiado.



3. Harta Lumii razubila


Harta globului e si mai si ca cea a Europei si are pretul redus -45% la 54 lei de la 99 lei si o puteti comanda pe Matiado.




4. Trollere de cabina 55 x 35 x 24 cm (exclus Wizzair care accepta for free doar 42 x 32 x 25cm)


Un troller de cabina cred ca nu este niciodata de prisos unui pasionat de calatorii. Fie ca pleaca intr-un citybreak  cu avionul si nu vrea sa mai depoziteze bagaj in cala, singura intrebare mai ramane este ce culoare se potriveste persoanei in cauza?



Roz, mov, verde, albastru, cu imprimeu sau plictisitorul dar clasicul negru? Putem comanda un troler de la mai multe magazine online dar mie imi place sa aleg din multitudinea de trolere de toate felurile inclusiv cele de cabina disponibile in magazinul Lamonza sau pe emag, au multe culori, dimensiuni si formate pe gustul oricui. In plus mai mereu gasesti reduceri si te poti incadra chiar intr-un buget de 150 Ron cu putin noroc pentru acest tip de cadou. Deci ce culoare ati ales ?


… mai multe idei de cadouri gasiti pe pagina www.destinatii-turistice.com



Pasionata de calatorii? Iata cateva idei de cadouri pentru sufletul ei ...

Comentarii

Postări populare