Manichiuri Desigual Inspiration cu ojele BottegaVerde, La Vidas e Chula!

Imi place brandul Desigual, hainele in culorile lor vibrante sunt minunate pentru lunile de vara si de primavara dar si pentru momentele de toamna sau iarna cand va doriti ceva fresh in garderoba voastra. Acest post nu este insa despre brand-ul Desigual, deja ati vazut ca recomand cu pasiune articolele lor ori de cate ori am ocazia pentru ca sunt realmente indragostita de acest brand, ci este despre culorile lor minunate, pline de viata, regasite artistic in cele mai frumoase manichiuri Nails Art! Inspiratia in realizarea unei manichiuri nu conteaza daca vine de la piatra de pavaj de pe trotuar, pardoseala marmorata sau o imprimare de pe rochiile sau accesoriile Desigual, conteaza rezultatul, iar rezultatul este amazing si poate fi realizat chiar de catre voi! Cum?  Dupa ce ati achizitionat un numar suficient de culori Happy de oje ddin magazin, va recomand un mic tutorial care sper sa va inspire in realizare acestor miniopere de arta:


Manichiuri Desigual Happy realizate cu BottegaVerde


Manichiura Desigual “Merry Christmas@”manichiuri-in-culori-desigual6


Lacuri de unghii in culori lucioase sau sidefate



Lacul de unghii Bottega Verde este ingredientul manichiurii perfecte, avand rezultate exceptionale in timp record. Pe aceasta pagina vei gasi culori in tendinte, cu straluciri pretioase, elementele unei manichiuri perfecte si de lunga durata. Fie ca esti adepta culorilor tari, desprinse parca din filmele epocii de aur a cinematografiei, fie ca iti plac tonurile pastelate, sidefate si romantice, sau indragesti manichiura frantuzeasca cea clasica, Bottega Verde iti va pune la dispozitie tot arsenalul sau de articole de calitate, menite sa cucereasca si cele mai pretentioase, dar rafinate gusturi! Opteaza pentru oja Bottega Verde care ti se potriveste!



Alte Manichiuri Desigual pe care le puteti realiza cu lacurile de unghii de la BottegaVerde:


1. Manichiura Deigual “Flori si Frunze”
manichiuri-in-culori-desigual2


2. Manichiura “Romburi, Inimi si scris Desigual”manichiuri-in-culori-desigual3


3. Manichiura Desigual Mandalamanichiuri-in-culori-desigual4


4. Manichiura Desigual “Fii diferita!”manichiuri-in-culori-desigual5


5. Manichiura Desigual “Frunze de Toamna”manichiuri-in-culori-desigual7


7 sfaturi de la Andreea Raicu pentru o manichiura perfecta


manichiuri-in-culori-desigual8


 


1. Curata-ti foarte bine unghiile inainte de a aplica oja. Orice urma de praf, umezeala sau resturi de oja va impiedica noul lac de unghii sa se aseze corespunzator. De asemenea, daca folosesti ulei pentru cuticule, spala-te pe maiini cu sapun inainte de a incepe aplicarea lacului. Pentru a curata unghia, foloseste o periuta de dinti mai veche, inmuiata in sapun lichid, si freaca usor suprafata unghiilor.


2. Nu impinge niciodata cuticulele uscate. Acest lucru poate duce la craparea ojei, chiar de la radacina unghiei, pasul urmator fiind cojirea inestitetica. Daca vrei sa iti schimbi culoarea lacului de unghii si nu vrei sa se vada cuticulele (care pot interfera cu oja), scapa de aceastea masandu-le cu o crema ce le va inmuia. Abia apoi le poti impinge inspre radacina unghiei cu un betisor special.


3. Nu iti inmuia unghiile prea tare, sfatuiesc specialistii. Cand iti inmoi unghiile pentru a face mai usor manichiura, acestea absorb apa, care, pe moment, le face sa se umfle. Dupa ce apa se evapora unghiile revin la forma lor normala, insa aceasta expansiune este una dintre cauzele craparii si ciobirii lacului de unghii.


4. Aplica intotdeauna un lac baza pe unghii. Primul loc unde oja se strica este in varful unghiilor, asa ca trebuie sa aplici baza si de jur imprejurul varfului unghiei. In acest fel, vei crea un strat protector puternic. De asemenea, baza ajuta oja sa se prinda mai bine de unghie.


5. Alege un lac de unghii care se usuca mai greu. Desi oja cu uscare rapida este tentanta, v-o recomand mai ales atunci cand va grabiti pentru ca are dezavantul ca se evapora repede si este mai moale. In schimb, un lac de unghii care se usuca mai greu este mult mai rezistent. Ca sa grabesti procesul, poti aplica deasupra un spray pentru uscare rapida.


6. Aplica oja in straturi subtiri. Scurge bine pensula si aplica oja in straturi subtiri. Daca oja este groasa, va face mici goluri de aer si se va ciobi in cele din urma. Un alt doilea strat de oja va fi aplicat numai dupa ce primul se va fi uscat complet.


manichiuri-in-culori-desigual


7. Dupa ce ai aplicat oja, foloseste inca un produs de protectie transparent, care se numeste topcoat. Acesta iti va proteja oja mai mult timp. Poti aplica topcoat-ul de cateva ori pe saptamana, iar culoarea va parea mai stralucitoare si unghia va fi mai bine “sigilata”!


manichiuri-in-culori-desigual9



Manichiuri Desigual Inspiration cu ojele BottegaVerde, La Vidas e Chula!

Comentarii

Postări populare