Giveaway "Stilul meu in culori"

Giveaway “Stilul meu in Culori” – castiga 3 perechi de cizme tip UGG din piele colorate, Stilulmeu si Pantofi-Trendy te invita la concurs!


Stilulmeu.com impreuna cu Pantofi-Trendy.ro da startul azi unui nou concurs care va aduce cadou nu o pereche ci 3 perechi la alegere dintre cele mai frumoase cizme tip UGG din piele in culori de pe piata!


WOW, mai stai pe ganduri? Da-ti macar o sansa degetelor de la picioarele tale greu incercate de pantofii si cizmele cu toc si atat de stramte ca anul acesta sa le poti rasfira la maxim in cele mai frumoase UGG-uri din piele imblanite si frumos colorate! Ce trebuie sa faci? Simplu:


  1. Lasa-ne te rugam adresa de email in casuta de mai jos, o sa te anuntam acolo daca ai castigat;

  2. Da-ne linkul cu modelul de cizme tip UGG din piele care iti place cel mai mult din magazinul Pantofi-Trendy.ro in postul dedicat organizarii concursului de pe Facebook.com pe care il gasesti aici. Daca vei fi selectata, vei castiga ace

  3. Daca iti place ideea acestui concurs de a incalta pe trei dintre voi in cele mai frumoase, mai colorate si mai imblanite cizme tip UGG din piele, ne-ar bucura teribil si cate un like la paginile de Facebook Stilulmeu.com si Pantofi-Trendy.ro!

Pe data de 18 noiembrie o sa facem extragerea la sorti prin Random.org si vom anunta cele 3 norocoase incaltate cu cele mai colorate modele de cizme tip UGG din piele imblanite!



Inscrie-te la tragerea la sorti din 17 Noiembrie pentru o pereche de cizme tip UGG din piele! Citeste regulamentul




Delivered by FeedBurner



Fa loc culorii in viata ta, succes!



Giveaway "Stilul meu in culori"

Comentarii

Postări populare