Retete de cocktailuri delicioase pentru a incerca de sarbatoarea Pastelui

Faceți o petrecere de sărbătoarea Paştelui în grădină la care intenționați să va invitați toți prietenii? Dacă da, iată câteva rețete de cocktail uimitoare care se pregătesc pentru Paşte, pe care tu și prietenii tăi le vei putea savura. Alegeți oricare dintre aceste plăceri delicioase servite la pahar.


1. Peeps cocktail


Peeps este cu siguranță unul dintre cocktailurile preferate de toată lumea. Sunt gustoase si pline de culoare și chiar și copiii le pot bea (dacă se scoate vodka din retetă). Pentru a face cocktailuri peeps, frecați un pahar de martini cu o felie de lămâie,  înmuiați-l în zahăr colorat și lăsați-l deoparte. Apoi, într-un agitator plin cu gheață, adăugați vodca de cireșe, triple sec, sirop grenadină si agitați până la răcire. Strecurați în paharul pregătit. Serviți cu decorațiuni de iepurași.



  source


2. Rosemary,  cocktail cu grapefruit si gin


Dacă vă plac cocktail-urile de fructe aromate pe bază de plante, atunci acesta este un cocktail perfect pentru Paste. Într-un agitator se toarnă gin, suc de grapefruit și sirop de rozmarin. Apoi, adăugați o lingură mare de gheață și agitați viguros timp de 20 de secunde. Când ați terminat, umpleți un pahar cu gheață și turnați coctailul din agitator printr-un filtru de plasă fin în pahar. Decorați cu rozmarin proaspat si felii de grapefruit roz.



   source


3. Punch cu prosseco si limonadă


Aici este un delicios punch de limonadă si prosseco, care poate fi perfect pentru petrecere din grădina dvs. si nu numai. Pentru a-l prepara, amestecați limonada și vodca intr-un vas mare. Apoi, adăugați mure, menta și prosecco. Serviți acest amestec peste gheață și lăsați-l să stea puțin. Stocați-l bine acoperit în frigider timp de până la 2 zile, apoi serviți-l oaspeților dvs.



  source


4.Sorbet de zmeură cu șampanie


Vă imaginați o plăcere proaspătă perfectă pentru cand timpul de afară este cald, cu gust de zmeură? Sună gustos? Este delicios și este cu siguranță un cocktail de lux care nu vă poate lipsi. Turnați doar șampanie peste sorbetul de zmeură, decorati cu zmeură proaspătă, iar cocktail-ul dvs. este gata de servit.


 source


5. Iepurasul cu bule


Iata un cocktail ușor de Paște, pe care toți oaspeții dvs. îl vor savura. Doar amestecați o parte limonadă și 3 părți șampanie cu gheață, apoi strecurați într-un pahar de șampanie. Cocktail-ul este perfect pentru a fi servit cu niște fursecuri macaroon delicioase și colorate. Bucurați-vă de amandouă.



source


6.Liliacul minunat


Îți place violet? Apoi, cu siguranță veți adora acest cocktail de liliac minunat. Pentru a-l face se amestecă doar 1 parte struguri, 1 parte limonadă, 1 picatură triple sec, 1 picatură apă cu bule și apoi serviți peste gheață. Acest cocktail este o adevarata placere pentru cei care stiu să se bucure de viață.


 


source


Please follow and like us:

Retete de cocktailuri delicioase pentru a incerca de sarbatoarea Pastelui

Comentarii

Postări populare