Imbraca rochii in culoarea care aduce lumina si fericire, galben, The New Black!

Culoarea galbenul este cea mai calda, cea mai expansiva si poate cea mai insufletita culoare. Daca vrei sa fi sic si sa aduci lumina, viata, fericire oriunde te-ai duce si vrei ca oamenii sa se bucure cand te vad, ar trebui sa porti cu siguranta si rochii galbene. Pentru o petrecere poti alege o rochie galbena eleganta lunga sau o salopeta, pentru o ieseala cu prietenii vei fi cea mai fresh intr-o rochie scurta galbena cu accesorii colorate, si de asemenea o alegere WOW o poate reprezenta o camasa galbena, in combinatie cu pantaloni negri sau pantaloni galbeni in combinatie cu camasa alba.


 


Rochia galbena midi cambrata se incadreaza perfect in tabloul cromatic si se pliaza pe tendintele modei. Avand o paleta larga de nuante, aceasta se poate asorta foarte usor cu alte culori, dar se incadreaza perfect si intr-o tinuta monocroma. Perfecta pentru zilele in care temperaturile nu sunt foarte prietenoase, iti va da o senzatie de confort, evidentiindu-ti talia si linia picioarelor. Poarta aceasta rochie la intalnirile cu prietenii sau la birou.



Rochia midi  fara maneci si cu detaliu in talie. Indiferent daca mergi la intalnirile cu partenerii de business sau la intalniri neoficiale, cu prietenii sau persoana iubita, vei avea un look senzational. Croiala petrecuta a rochiei, pune accent pe linia gatului cu ajutorul decolteului in V iar supletea taliei iese in evident cu ajutorul cordonului. Lejeritatea rochiei si materialul din viscoza o fac usor de purtat cu orice ocazie in care vei vrea sa te simti confortabil, dar sa si fii eleganta in acelasi timp.


Rochie midi galbena cambrata Andreea Raicu. Pret redus la 285 RON de la 325 RON,  comanda pe Andreea Raicu.

Culoarea galbena aduce lumina, viata, fericire oriunde te-ai duce, asa ca oamenii se vor bucura sa te vada, mai ales daca porti galben. Deci, data viitoare, daca sunteti nehotarate ce sa purtati, ganditi-va si la aceasta culoare minunat. Fa si o magie, lasa iarna sa straluceasca purtand galben!



Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie galbena de zi cu buzunare Andreea Raicu care se potriveste tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de miscare. Poart-o cu accesorii in nuante cognac sau maro-roscat.


Rochie galbena de zi cu buzunare Andreea Raicu. Pret 319 RON,  comanda pe Andreea Raicu.

Poarta rochita Francesca  cu tenesi, sandale sau pantofi, la o intalnire, la birou sau pe strada. Merge in orice combinatie si e genul de rochita pe care o iei din dulap atunci cand nu stii exact ce sa porti dar vrei sa arati dragut. Realizata din barbie, un material tip vascoza plina satinata, o sa pice pe corp moale si fina si clar o sa iti faca ziua mai frumoasa.Paltoanele de dama din stofa Akira te fac sa iesi in evidenta prin croiala clasica si nuanta simpla, foarte usor de asortat


Rochie galben-mustar Francesca. Pret redus la 99 RON de la 169 RONcomanda pe Chic-Diva.


Elefantul este simbol al puterii si intelepciunii. Intruchipeaza calitati precum: demnitate, rabdare, intelepciune, fericire si este un talisman al norocului. Simbolizeaza longevitatea si memoria, amintirile de neuitat – „elefantul nu uita niciodata”.


Cercei de aur cu elefanti. Pret 615 RON, comanda pe Andreea Raicu.

 


Palton dama galben mustar din stofa Akira


Croiala masculina este vedeta sezonului 2017/2018 in categoria de paltoane dama iar reverul lucrat atent si captuseala fina ii dau un plus de rafinament! Poarta-l cu botine sau cizme in aceeași culoare sau negre si adauga un plus de culoare adaugand o esarfa. Puloverele lungi pot fi evidentiate daca nu inchizi nasturele.


Palton galben mustar Akira, comanda pe Chic-Diva.

 


 


Haina de blana galbena Mango Chilly. Pret 549 RON, comanda pe Answear.
Geaca dama de iarna galbena cu gluga din colectia Tokyo Laundry. Pret 299 RON, comanda pe Answear.

Ce efecte produce culoarea galben?


Stimuleaza sistemul limfatic asigurandu-i functionarea in conditii optime. Culoarea galben confera stapanire de sine marind autocontrolul si amplificand starea de luciditate mentala. La nivel mental ajuta la dobandirea unei profunde cunoasteri, facand posibila atingerea unei stari de intelepciune. Voi purtati galben?



Imbraca rochii in culoarea care aduce lumina si fericire, galben, The New Black!

Comentarii

Postări populare