Tenisii INKKAS aduc lumea impreuna

Povestea INKKAS – pantofii care aduc lumea impreuna


Conceptul Inkkas a fost inspirat de calatoriile din intreaga lume. Intr-una din excursiile cu rucsacul in spate in 2012, fondatorul Dan Ben Nun a fost inspirat de pantofii locali care erau expuşi in pietele din America Latina, realizati din textile autentice locale in culori vibrante, care te invioreaza instant si te invita sa colinzi lumea!

Cumpara tenisi INKKAS Colorati Online

INKKAS – incaltaminte la nivel mondial


Originar din New York, Dan Ben Nun a decis sa aducă pantofii pe piata americana si europeana și, folosind abilitatile si contactele sale ca web designer, a realizat un site in aproximativ 24 de ore. Imediat a inceput sa primeasca interes și de trafic de la bloggeri, si a inceput să faca primele vanzări in termen de cateva zile.

Brandul Inkkas isi propune să lucreze cu artizanii locali din Peru , Columbia, Bolivia, Guatemala şi Mexic pentru a face incaltaminte durabila la nivel mondial si accesorii.


cumpara-tenisi-inkkas-colorati2


Mai mult de 100.000 de perechi de Inkkas au fost vandute in mai mult de 30 de tari (inclusiv Tailanda, Indonezia, Franța, și Africa de Sud), in doi ani. Ben-Nun viziteaza America de Sud o dată pe luna pentru a supraveghea productia in Peru, iar acum Columbia.

Cumpara si tu tenisi Inkkas!

Pretul este redus pentru unele modele cum ar fi Mango Hi Top la 239 RON de la 269 RON 

Comanda online la Inkkas
“Don’t just buy a product, buy a small piece of a better world!”



Cumpara tenisi INKKAS Colorati Online



 



Compania Inkkas se intemeiaza pe principiile comerţului echitabil şi filantropie la nivel mondial. Produsele Inkkas sunt realizate artizanal cu respect pentru mediul inconjurator si oamenii care le fac. Ca parte a proiectului OneShoeOneTree, Inkkas plantează un copac pentru fiecare achizitie.

In parteneriat cu TreesForTheFuture, Inkkas ajută să replanteze copacii taiati si sa ofere sustinere pentru populaţiile locale din tarile in curs de dezvoltare.

Pana acum s-au plantat 8,972 de copaci si s-au donat $11,691 din banii generati de vanzarile de produse Inkkas. Purtand Inkkas si tu ajuti la replantarea copacilor taiati si prin urmarea la constructia unei lumi mai bune, mai curate si mai frumoase!


http://www.stilulmeu.com/tenisi-inkkas

Comentarii

Postări populare