O Noua Colectie: Rochii de zi Lashez inspirate din farmecul magnetic al tineretii!

Rochii de zi inspirate din farmecul magnetic al tineretii


Tinereţea… acea stare de spirit unică în care energia vitală, dorinţa şi puterea de a face faţă tuturor provocărilor este atât de prezenţa şi proeminentă… Cu toţii visăm la acea superbă perioadă a vieţii şi ne dorim să fie veşnică, dar de cele mai multe ori, uităm că, indiferent de vârsta biologică, starea de spirit poate fii aceeaşi cu cea din perioadă la care visăm necontenit.


Pentru că şi noi suntem dominaţi de aceeaşi dorinţă puternică de a menţine vie acea frumoasă şi unică stare de spirit, pentru că tinereţea şi efervescenţa ei naturală a fost dintotdeauna una dintre cele mai puternice surse de inspiraţie în realizarea creaţiilor noastre, astăzi, ne dorim să îţi prezentăm superbă colecţie de rochii de zi Teen.


Şic, senzuale şi foarte feminine aceste superbe rochii de zi îţi vor oferi look-ul strălucitor şi unic pe care ţi-l doreşti, indiferent de vârstă!


În funcţie de atitudinea pe care îţi doreşti să o îmbraci, colecţia noastră îţi va oferi rochia perfectă, care să se asorteze perfect, atât cu o zi frumoasă de vară, cât şi cu strălucirea spiritului şi frumuseţii tale.


Astfel, dacă vrei să adopţi o atitudine senzuală, sofisticată, cuceritoare, sexy, nu îţi rămâne decât să alegi superba rochie de zi albă Teen 1.


rochii-de-vara-lashez-alba


Jocul fascinant între opacitate şi transparenţă, senzualitatea oferită de umerii lăsaţi dezgoliţi, maniera în care stârneşte imaginaţia prin dezvăluiri discrete ale contururilor, fac din această superbă rochie de vară o piesă vestimentară dedicată acelora care ştiu să îşi pună în valoare feminitatea şi frumuseţea.


Atitudinea ta adolescentină, effortless chic este perfect pus în valoare de superbă rochie de zi Teen 3. Realizată din bumbac 100% , cu volan de broderie ce îţi înconjoară în mod delicat umerii goi, această fascinantă rochie de vară te va proiecta în atenţia celor din jur şi îţi va oferi acea strălucire inconfundabilă a spiritului nestatornic adolescentin.


rochii-de-vara-lashez


Îţi doreşti o imagine delicată, feminină, cu accente retro? O rochie de vară inspirată din farmecul adolescentin este exact ceea ce cauţi! Fiind mai mult decât o declaraţie de spirit tânăr, transformându-se într-un manifest de stil şi elegantă, superba rochie de zi Teen 4 este exact ceea ce cauţi! Adaug-o garderobei tale şi transformă-te în sursa de inspiraţie a celor din jur!


rochii-de-vara-lashez-jeans



O Noua Colectie: Rochii de zi Lashez inspirate din farmecul magnetic al tineretii!

Comentarii

Postări populare